"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Aamulenkki metsässä

Huomenta!
Pääsiäinen on lusittu ja jälleen ollaan askeleen lähempänä kesää. Meidän perheessä ollaan jokseenkin flunssaisia, etenkin hameväki. Olenkin tämän päivän kotona hoitovapaalla, samoin huomisen iltaa lukuunotttamatta. Tauti on kyllä jo voiton puolella, mutta parempi ottaa muutama päivä vähän iisimmin.
Starttasin aamun käymällä metsälenkillä koiran kanssa. Se on itselläni harvinaisempaa herkkua, koska mies yleensä hoitaa sen puolen. Itsekin lenkkeilen Alman kanssa mielelläni, mutta kun viikot on jo niin pullollaan liikuntaa, niin hoitakoon isäntä hyötyliikunnan kun ehtii. Kyllä huomaa kevään tulon metsässä. Lumi sulaa ja luonto herää. Ja voi niitä tuoksujen määrää: nyt koira onkin sitten aivan poikki. :)

Koiran kanssa lenkkeily on ihan loistavaa hyötyliikuntaa, etenkin vaihteleva maasto mahdollistaa monipuolisen hyötyliikuntalenkin. Itse olen ajatellut, että koitan alkaa juoksemaan meidän karvaturrin kanssa kesällä, kun liikuntatöitäkin on vähemmän ja tilaa vapaa- ajan liikunnalle enemmän. Se voi toki olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta kunhan edes juoksu- kävely- yhdistelmälenkkejä pystyis tekemään. Kyllä se koirakin tykkää, etenkin jos saa erikseen vielä "nuuskimis ulkoilua!"

PT- loppukokeet kolkuttelee jo ovella. Harjoitusasiakkaan kanssa tehtiin loppukokeet maanantaina ja tosi hienosti on edistytty parissa kuukaudessa! :) Jos vaikka saisin tänään aikaiseksi aloitella harjoitusasiakas- projektin puhtaaksikirjoitusta. Toiminnallista anatomiaa pitäis kans alkaa kertailemaan ja muutenkin kirjalliseen- ja näyttökokeeseen valmistautumaan, kaksi viikkoa on enään armonaikaa jäljellä! :O
Kirjoittelen toukokuun alussa myös vähän yhteenvetoa PT- koulutuksestani, joten näitä opintoja harkitsevat, olkaa kuulolla silloin! :)

Mutta nyt aamukahville!
Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! :)


Voi kesä, TULE TULE JO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti