"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Niskasta kiinni

Huomenta!
Nyt pitäisi ryhdistäytyä. Viime päivien ateriointi on ollut aivan sanonko mistä...ja syvältä sieltä. Lisäksi en saa aikaiseksi lukea PT- loppukokeisiin, jotka häämöttävät jo puolentoista viikon päästä, perjantaina 27.04.
Lisäksi pitäisi tehdä tukku uusia ohjelmia. No niitä oon kyllä useamman tehnytkin, mutta muutamat ois ihan pakko tämän päivän aikana tehdä... Ehkä tekemistä on aikaan nähden liikaa, ja sitä sen takia lamaantuu, eikä saa sitä vähääkään aikaiseksi. Mutta kun on PAKKO, PAKKO, PAKKKOOOOOOO.
Kyllä aion ottaa itseäni niskasta kiinni myös tämän blogin suhteen. Minulla on hyviä ideoita paljon, mutta alan niitä toteuttamaan sitten PT- kokeiden jälkeen. Koitan nyt liikenevän ajan ja energian suunnata siihen suuntaan. Parin viikon päästä täältä voi odottaa jo jotain järkevää, sitä aiemminkin jos puran tänne ajatuksiani PT- loppukokeiden aiheista.. Toiveissa olis suoriutua kokeista ensi yrittämällä, mutta ei se kaiketi maailmanloppu ole, jos uusimaan joutuisikin.  No siitä lähdetään, että uusintaan ei tarvi mennä.

Sain muuten taannoin postissa Ravinto- ohjaaja koulutustodistuksen, JEEEE. Tällä hetkellä en kyllä itse "oppejani" noudata, mutta siihen tulee muutos, sillä
tänään alkaa ryhdistäytyminen niin ravinnon, kuin luku- urakankin suhteen ja tekemättömiä töitä teen yhden kerrallaan. Illalla sitten "rentoutumaan" futiskentälle, missä saa sitten raataa ihan todenteolla. Mutta se ei ole velvollisuus, vaan ihana etuoikeus.


Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti