"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 30. toukokuuta 2016

Pitkää päivää ja LesMills- jatkoja

Hellou!


Lauantaina oli LesMills- jatkot Myyrmäessä, mihin olin itsekin menossa. Mun piti tehdä koko päivästä yhteenveto kuvineen, mutta kuvaus jäi kyllä aikalailla aamuun: johtuen melko tiukasta aikataulusta.

Mutta kertailen päivääni kuitenkin vaikka kuvat vähiin jäävätkin.

Lauantai 28.05.2016

Klo 03:10
"Jumalauta itikat, kun ei tuon ininän keskellä saa nukuttua." Järjettömän pitkä päivä edessä ja meikä metsästää iniseviä hyttysiä. Onneksi on vaan maraton päivä tulossa enkä oikeestaan tarviskaan unta! :/

Klo 05:00
"Ei hitto tästä ei tuu yhtään mitään." Ei tuu uni enään, joten reilu kolmen tunnin unilla mennään tähän päivään. Nousen aikeissa keittää kahvia. Matkalla keittiöön törmään tyttöseeni, joka katsoo lastenohjelmia! :O Siinäpä toinen itikoiden valvottama uhri. Onneksi saan Lotan siliteltyä uneen uudelleen.♥ Peittelen rakkaan sohvalle ja lähden aamupalan tekoon.


Aamupalalla syön ison kaurapuuron ja kahvin kanssa Massin proteiinikeksin. Tarvitsen tuhdin avauksen päivälle, sillä mulla on tulossa ihan hitokseen fyysinen päivä.
Nautin aamiaisen kaikessa rauhassa samalla blogeja ja uutisia lukien.


Klo 06:15
 Aamiaisen jälkeen alan tekemään eväitä pitkään päivään. Lounastamaan en tule kerkeämään missään vaiheessa (juu, tää vuorosuunnittelija ei oo ottanut sellaista huomioon), joten eväät ovat ihan pakollinen paha. Jälleen kiroan mielessäni ennakointini, tai pikemminkin sen puutteen. Voisi vaikkapa kaupasta hankkia tuhdimmat evästarpeet tai satsata edellisenä iltana vaikkapa munien keittoon. Noh onneksi olin tehnyt sentään jauhelihapihvejä edellisenä päivänä lounaalle, joten sain tehtyä mukaan ruishampparin kasviksilla ja pihvillä+ majoneesilla. Lisäksi mukaan lähti pari porkkanaa, kirsikkatomaatteja, avokadoa, suippopaprikaa ja kurkkua. Myös skyr ja prodepatukka sekä latausjuoma ja hera- annos tulisivat pitämään jaksamisesta huolta. Näillä mennään. :)


Ihan jees eväskassi! :D
Klo 07:00
 Valmistautuminen lähtöön jatkui aamupesuilla ja vaatteiden pakkauksella. Lisäksi mukaan lähti I podit ja muut tarvittavat härpäkkeet ohjauksia varten. Ehtipä sitä väsyneenä vähän poseeratakin peilin edessä. Hauispuristelut ei ihan pelittäneet, mutta so.


Klo 07:20 
Mersun nokka kääntyi kohti Vantaan Myyrmäkeä. Matkalla tuli juotua energiajuoma ja kuunneltua CXWORX 23- musaa.

Klo 08:30
 CXWORX 23- jatkot Kiutun Eerikan johdolla. Oli ihan huippu uusi ohjelma, tykkäsin. Liikunta myös herätti hyvin väsyneen kehon ja jumiutuneen niska- hartiaseudun. Tästä on hyvä jatkaa töihin.
Jatkoilla sain pussukan, missä oli SPRINT juomapullo ja prodepatukka. Patukka meni samantien käyttöön kun ajelin töihin Järvenpäähän.

Klo 10:00-12:45
 Järvenpään Ladylinella tuli vedettyä vakkarilauantaisetti eli RPM 30, Bodypump ja Piloxing. Tuntien jälkeen hyppäsin auton rattiin ja työ jatkuu..Matkalla tuli napattua ruishamppari.

Klo 13:20-14:20
Tuusulan Hyvässä Kunnossa vedin poikkeuksellisesti puolen tunnin RPM:n ja HIITIn. Normaalisti setti olisi ollut täysipitkä RPM ja Perfect Body 50min. Nyt oli muutoksia juuri jatkareideni vuoksi. Kaikki treenaajat saivat kyllä oikein passelit treenit, vaikka tiivistettynä teimmekin. Tai no, Hiitissä minä en kyllä juurikaan itse tehnyt- sattuneesta syystä.. :)

Klo 14:30
Matka jatkuu taas Myyrmäkeen. Matkalla on hyvä popsia kasviksia ja juoda palkkari...

Klo 15:15
BODYATTACK 93- jatkot alkoivat Tiina Vainion ja jonkun ruotsalaisen kouluttajan johdolla. Oikein energinen uusi ohjelma on attackissakin tulossa. Ihmettelen, miten hyvin jaksan kaikkien näiden tuntien jälkeen. Toisaalta tunnilla on sen verran ahdasta, ettei siellä voi täysiä tehdä, ainakaan koko aikaa.  Lähden tästä koulutuksesta hiukan etuajassa pois, sillä mulla on seuraava jatkokoulutus alkamassa eri kerroksessa. Pitää kengätkin vaihtaa ja juomapullo täyttää.

Klo 16:15 
Pyörän päällä
RPM 71- jatkot starttaa Eerikan johdolla. Voi pyhä jysäys mikä fiilis ja ohjelma. Vedän tunnin rehellisesti ihan täysillä ja jälleen ihmettelen, miten mun jaloissa riittää vielä ruutia. Tunnin jälkeen oon ihan likomärkä ja vähän väsynytkin. Mutta niin onnellinen. Jutellaan vielä Eerikan ja muutaman muun kanssa tunnin jälkeen ja sitten suihkun kautta kotimatkalle. Vielä ennen ajoa tuhoan loput eväistä ja juon pari pulloa vettä.

18:30-23:30
Kotona löhöilen rehellisesti illan. Toki aikaa vietetään perheen kesken myös. ♥ Illalla katsotaan miehen kanssa uusinta James Bondia ja herkutellaan vähän. Välillä silmät pilkkii kuten ehkä silloinkin kun lähetin viestiä seuraavan päivän lapsenvahdille hoitoajoista (ja nehän meni sitten päin...). Mutta tämä onkin sitten ihan toinen tarina- ehkäpä huomisen juttu! ;)

Tällainen touhupäivä mulla. Eihän näitä maratooneja liian usein jaksais, mutta toisinaan ovat hyviä piristysruiskeita työviikkoon. LesMills- jatkoilla oli taas kivaa. Ihana aina nähdä tuttuja ja tehdä huippujen kouluttajien johdolla uusia tunteja. Kyllä meikä osallistuu jatkoille aina kun se on mahdollista. Seuraavaa kertaa odotellessa.. ♥

Nyt unten maille ja huomenna taas työt kutsuu! Pahoittelut, jos taas näpytän tekstiä silmät hiukan ristissä ja kirjoitan mitä sattuu. Ei ole ehkä keho ja pää vielä palautuneet viikonlopusta etenkään kun eilenkin palauttelin maratonpäivästä kahvakuulalla, bodypumpilla ja bodyattackillä! :D :D :D

Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti