"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 5. marraskuuta 2013

Marraskuu

Talvea odotellessa..

Itseasiassa odotan myös säännöllisiä vapaapäiviä. Viime viikot mulla on kyllä ollut kaksi vapaata/vko, muttei peräkkäiset päivät ja välissä on joutunut painamaan pidempää päivää. Ei oo kroppa oikein päässyt palautumaan ja väsymys on painanut. Tunnelin päässä näkyy valoa ja kyllähän sitä jaksaa paremmin kun on mitä odottaa! :) Sitäpaitsi kun tykkää siitä mitä tekee, ei pitkät työviikotkaan niin pahalta tunnu. Olen loppuvuodeksi tyhjentänyt kalenteria, joten helppoja/palauttavia viikkoja on tulossa.

Tällä viikolla on taas sopivasti tehoja tiedossa:

Sisäpyöräily: 7x yhteensä n.6h
Bodypump 3x yhteensä 2,5h
Bodycombat 3x yhteensä 2,5h
Lisäksi piloxingia, venyttelyä, joogaa, keskivartalotreeniä, pallojumppaa....
Ihan reipas viikko on tiedossa. Vapaa- aikana tulee lauantaina kirmattua futiskinkereille ja tänään mennään tytön kanssa uimahalliin.
Perjantaina polkaisen spinnumaratoonin teemamusiikkien siivittämänä. Tällä kertaa maratooni on rakennettu kolmesta 55minuutin tunnista ja jokainen voi ilmoittautua yhteen, kahteen tai kolmeen tuntiin. Saa nähdä miten sitä itse jaksaa. Tunnit meinaa yhtä perustason tuntia lukuunottamatta vähintäänkin keskitason tunteja. No saapahan ainakin itsensä haastaa jos ei muuta.

Mitähän vielä? Noh kovasti katseet on käännetty jo joulun suuntaan. Joulun punaisia suunnitelmia on jo vaikka millä mitalla. Töissäkin joulun erikoisaikataulut ovat viittä vaille valmiit ainakin toisen paikan osalta ja katseet on siirretty  jo tiukasti kevääseen. Suunnittelu on siis täydessä vauhdissa. Oma ensi vuosi tulee olemaan fyysisesti kevyempi, mitä tulee vakkaritunteihin, myöskin määrä on vähäisempi. Työrooli ei anna mahdollisuutta olla sidottu niin moneen vakkarituntiin.. 
Lajeja on kiva myöskin välillä vähän vaihdella, niin mieli pysyy sopivan virkeänä.Katsotaan, mitä sitä keksii!

Mutta nyt vapaapäivästä nauttimaan ja tytön kanssa uimahalliin polskuttelemaan. Lastenallas toimii hyvänä palauttelupaikkana ja vesi hellii kaikin puolin. Meikäläinen aina jumppailee siellä samalla kun katselen tytön temppuilua! Kait sitä pitää ottaa siitäkin hetkestä hyöty irti! ;)


Mukavaa viikkoa myös teille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti