"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 18. toukokuuta 2012

Sadepäivän fiilistelyä

Huomenta!
Tänään on vapaapäivä, joten nukuttiin tytön kanssa pitkään.
Aamupalaksi nautittiin hyvää kaurapuuroa marjojen ja mehukeiton kera.
Tänään olis tarkoitus kaivaa kahvakuula esille ja ottaa mukaan pihalle. Täytyy treenailla, koska vedän muutamat kahvakuulan tiiviskurssit ensi viikosta alkaen. No olenhan minä lajia ohjannut vähintään tunnin joka viikko, joten, on tekniikka hyvin hallussa. Mutta pitää kokeilla kaikenlaisia ulkona tehtäviä temppuja, mitä en olekaan vielä tälle vuotta korkannut.  Jos sade lakkaa, voisimme myös tyttösen kanssa käydä pyöräilemässä. Sehän sopisi somasti alkulämmittelyksi ennen kuulailua.
Tavallaan kivaa, kun voi välillä miettiä ihan omaakin treeniä .Normaalisti kun työn puolesta on jo kalenteri täynnä. Nyt voi onneksi vähän itsekkin valita. :)
Eilen oli kiva ilta. No senhän kruunasi luonnonllisesti Suomen hieno voitto. Täytyy sanoa, että 1-2 tilanteessa yritti epäusko vallata mielen, mutta tasoituksen myötä en kyllä hetkeäkään epäillyt voittoa. Sen kyllä huomasi, että niillä ukkeleilla ei hetkeäkään usko horjunut. KIITOS LEIJONAT! Ansaitsivat niiiin paikkansa neljän joukossa. Lauantaina sitten toisen suuren ja mahtavan kimppuun. Kannustakaamme loppuun asti omiamme, kävi miten kävi! 


Mukavaa perjantaita! Me lähdemme tytön kanssa kirppikselle ja varmaan myös ulos syömään!
Toivottavasti tuleva viikonloppu päättyy näihin kuviin ja tunnelmiin. No, "valitettavasti" Ruotsia emme pääse mahdollisessa finaalissa kaatamaan, kun heidän taidoillaan ei neljän sakkiin menty. Mutta leijonan ruoaksi kelpaa kyllä nuo itäiset maatkin! :)

MOIMOI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti