"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 22. lokakuuta 2012

Liikuntaa ja hyviä uutisia...

...Niistä tehtiin minun kulunut viikkoni. 
  • Viikko piti sisällään muunmuassa
  • 4h piloxingia
  • 4h joogaa
  • 3h spinningiä
  • 2h venyttelyä/kehonhuoltoa
  • pari pumppia
  • pari kahvakuulatuntia
  • muutamat keskivartalotunnit
  • muutamat raskaammat tunnit
  • Yhteensä 27h liikunnanohjauksia+  jokunen tunti on vietetty kuntosali ja pt- asiakkaiden kanssa salilla. 

Viime viikolla sain tehdä kaikkea kivaa. Olin muunmuassa markkinoimassa Piloxingia erääs kuntokeskuksessa. Ihana, kun ihmiset tulevat avoimin mielin uudelle tunnille ja uskaltautuvat hyppäämään mukavuusalueensa ulkopuolelle.  Yleensä tämä tämmöinen kannattaa. Vaikkei löytäisikään sitä omaa juttuaan, niin ainakin  uudet asiat ja lajit avartavat omaa maailmankatsomusta, oli sitten kyse vaikka jumppamaailmasta.

Viime viikolla sain myös hyviä uutisia lääkäriltä. Saan tehdä kaikkea kuten ennenkin, mutta toki askel kerrallaan. Ilmeisesti mitään rikettä ei polvessa ole. Se onkin ensimmäisten treenien jälkeen toiminut ihan hyvin. Juokseminenkaan ei enään satu. 

Viime viikolla vedin tavallista enemmän keveitä tunteja, raskaammissa on pakko vähän himmailla vielä. 
Muutenkin suuntaukseni on ehdottomasti kovempien tuntien vähentäminen ja korvaaminen bodymind- tyyppisillä tunneilla. 
Olen viime aikoina vetänyt paljon joogaa ja sitä kautta vielä entistäkin enemmän siihen hurahtanut. Jooga on niin kokonaisvaltaista rauhoittumista ja rentoutumista ja se hengitys on niin puhdistavaa. 
  Tilasin juuri itselleni arvostetun englanninkielisen joogakirjan: Complete Illustrated Book of Yoga. Haluan opiskella jooga asanoita lisää. Tulevaisuudessa olen ajatellut kouluttautua lisää joogan parissa muutenkin kuin kotona. Vielä ei ole tietoa, mitä, missä ja milloin, mutta jotain ja jossain tähän liittyvää on tulossa..No olihan tässä pari viikkoa sitten se kehonhuollon koulutus ja bodyjoogaa olen opiskellut kaikki mahdolliset moduulit, mutta lisää tahtoo hän. 
Kunhan omat aikatauluni helpottuvat, aion tehdä myös itselleni joogaohjelman, mitä olisi tarkoitus toimia aamun avauksena/illan rauhoittumisena. Aloitus vaatii vähän vapaa- aikaa, sillä haluan tehdä sen rauhassa ja nauttien, en kiireen keskellä siitäkin stressaten, ei kiitos. 
Jokatapauksessa yöpöydällä on joogakirjaa jos toista, ehkä siirryn takavasempaan niitä tutkailemaan.

 
Tällä viikolla on luvassa vähän toisenlaisia hommia. Opistot ovat syyslomalla, mutta jotenkin oon onnistunut haalimaan töitä kuusi päivää kuitenkin. Joukossa ei kuitenkaan ole pitkiä päiviä, joten hyvinhän ne menevät. 
Huomenna/tänään viikko starttaa jooga-asioilla, kun suunnittelemme kolleegani kanssa uutta joogaohjelmaa .
Viikko tulee loppumaan mukavissa merkeissä, kun suunnittelemme tulevia harrastuskuvioita aivan ihkulla porukalla! :D Siinä välissä on taatusti mukava viikko.
Toivottavasti teilläkin! :)
Tällä viikolla kerkeen varmasti tännekkin paremmalla ajalla. Vastailen silloin myös muutamiin kyssäreihin, mitä olen saanut! 
Ihanaa uutta viikkoa kaikille! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti