"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 11. lokakuuta 2012

Varovaista treeniä ja tulevan pohtimista

Moikka!
Olen ollut viime perjantaista saakka sairaslomalla: minulla on/oli tulehdus polvessa, joten lekuri määräsi totaalisen levon ja tulehduslääkekuurin.
Tänään tein ensimmäisen varovaisen treenini: täytyi tunnustella, kuinka polvi jakselee.

Aamulla kellon soittoon en olisi millään jaksanut herätä. Siksipä treeni jäikin lyhyeksi ja suunnitellusta poikkeavaksi.

Lämmittelin spinningpyörällä 25min ja tein jumppapallolla kiertoharjoituksen:
Voi kesä tule takaisin!!!
Osa seuraavista liikkeistä löytyy täältä:
  • Kyykky jumppapallo selän takana (seinää vasten) 3x 20
  • Punnerrus+ polvien veto rintaan, jalat pallolla 3x 20
  • Vatsarutistus pallon päällä 3x 20
  • Selän ojennus pallon päällä 3x 20
  • Linkkari pallon kanssa 3x20
Kaikenkaikkiaan treeni vei aikaa n.40- 45 minuuttia.
Treenin jälkeen mars suihkuun ja aamupalan jälkeen tyttösen kanssa autoon ja liikenteeseen. Menin juttelemaan mahdollisista uusista työkuvioista.
Eipä sillä, että tarvitsisin lisää töitä: kyllä niitä riittävästi löytyy. Mutta toisaalta on käynyt melko raskaaksi työskennellä joka päivä eri paikassa tai jopa monessa eri paikassa saman päivän aikana. Viimeksi eilen totesin miehelleni, että olisihan se ihana taas tehdä vähän vakituisempaa työtä... Perheelliselle unelma olisi taas vakituinen työ, eikä sen edes tarvitsisi olla 5pvä/vko, vaan että saisi mennä yhteen osoitteeseen vaikkapa kahdeksaksi tunniksi töihin ja siitä tulla kotiin..
Kuin varkain, tällainen mahdollisuus tuli eteeni ilman, että olen mitään uusia juttuja hakenut. Työehdoista, palkoista ym ei ole vielä edes keskusteltu, eikä mitään muutakaan luvattu puolin ja toisin. Mutta voipi olla, että tulevaisuudessa näin tehdään. Mutta tällä erää ei tästä sen enempää, koska enempää kerrottavaa ei ole.



Tänään pitäisi suunnitella musiikit lauantain spinningmaratoniin. Lupauduin ohjaamaan 3h putkeen ihan itsekseni. Tällainen kevyt paluu sairaslomalta... :D Ei vaan, spinning on itseasiassa mulle juuri sopiva laji palata saikulta: jalat saa liikkua paljon, ilman että isoa kuormaa on niiden päällä.
Eiköhän se hyvin mene!
Tämän maratoonin joudun vielä ohjaamaan vanhan kansan tyyliin cd- levyiltä, mutta kun ensi kuussa markkinoille tulee uudet I- podit meinaan sen hankkia.


Julkaisen biisilistaa ja raporttia spinningmaratonista viikonloppuna.
Siihen asti:
aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Harmi tuo sairasloma! Täälläkin jalka sökönä mennään :/

    Spinningtuntia mäkin tälle viikonloppuna/ensi viikolla ajattelin, kun pyöräillä pystyn (ainakin kun ei ole muuta vaihtoehtoa että pääsee kouluun) ja jotain aerobista pitäisi päästä jo tekemään. Eilen kävelin juoksumatolla 4 km/h... ei sitä oikein treeniksi voinut kutsua :D

    VastaaPoista
  2. Moi Finde!
    Mites sun jalka jakselee? :/ HIIIIIRMUISESI tsemppiä sinne.
    Pyöräily sopii vaikka jalka olisikin sökönä. Mulla ei ollut mitään ongelmaa polkea kolmea tuntia, mutta muutamat juoksuaskeleet perjantaina ottivat tosi koville.Vihloi ja särki kovasti ja jalka myös meni ihan pökkelöksi. Täytyy katsoa tällä viikolla, miten jalka jakselee. Jos huonosti, niin sitten joutunee menemään uudelleen lekuriin. :(

    VastaaPoista