"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Bodypump 85- fiiliksiä

Tiistaita!

Viime sunnuntaina olin Bodypumpin jatkokoulutuksessa Helsingin Herttoniemessä. Omat energiatasoni olivat melko alhaiset rankan viikon takia ja onhan sitä itse kukin kuitenkin melko väsynyt sunnuntai- iltasella.
Jokatapauksessa täytyy sanoa, että uusi pumppi onnistui nostamaan vähän väsynyttä ilmettä. Luvassa on huikea uusi ohjelma, mikä tuntui paremmalta ja pahemmalta kuin monikaan ohjelma ensi silmäyksellä. Musiikit kuulostivat hyviltä ja ohjelma on yhdistelmä perinteistä pumppia+ uusia tuulia. Todellakin uusia ärsykkeitä on lihaksille luvassa, joten kehitystä on varmasti luvassa.
Tässä alla vielä omia mietteitä biisi biisiltä.


1. Heartbreak On Hold – Alexandra Burke
- ihan perus LÄMMITTELYbiisi, ei herätä tunteita mihinkään suuntaan. Miksipä toisaalta pitäisikään?

2. Antidote – Swedish House Mafia vs. Knife Party
- KYYKKYbiisi on aika kiva. Tehdään kaksi kierrosta, toinen kapeammalla haaralla (enemmän etureisille) ja toinen leveämmällä haaralla sinne takapuolelle. Ihan hyvä biisi ja mielestäni rankempi kyykky kuin 84- ohjelmassa. Luvassa on alapuolikkaita pidempinä sarjoina, joten kivaa pumppausta luvassa.

3. Uprising – Muse
- RINTA, ihan loistava kappale, jotenkin tempaisi heti mukaansa. Hyvin perinteinen rinta kappale, mutta sen verran spesiaalia, että puolet sarjoista aloitetaan rinnan päältä, tehdään ikäänkuin nurinpäin. Pienillä rytmityksen muutoksella saa kyllä jo tosi paljon aikaiseksi, odottakaapas vaan! :)

4. The Rhythm Of The Night (Ryan T. & Rick M. Radio Edit) – Cascada
- SELKÄbiisi on kans tosi kiva. Selässä on luvassa tuttuja maastavetoja ja kulmasoutuja, lisäksi työntöjä kohti kattoa ykkösillä ja triplana (power press). Muutosta aiempiin on leveällä otteella tehtävät maastavedot.

5. Let It Roll – Flo Rida
-OJENTAJAT menee vähän samankaltaisesti kuin viime ohjelmassakin, eli tangolla tehdään vain kapeaa penkkiä. Lisäksi dippaillaan ja tehdään ranskalaista kiekolla. Ihan perushyvä ojentajabiisi

6. Blow Me (One Last Kiss) (Clean Radio Edit) – Pink
- HAUIKSISSA on hyvä ja rankka biisi. Erittäin simppeliä, mutta ah, niiiiin tehokasta!!!!!

7. Spectrum – Loyal Crown
- ASKELKYYKYT on varmaan taas paljon mielipiteitä jakava. Tämä siksi että biisin loppuun tehdään hyppyjä laudan kanssa. Nämä ovat äärettömän tehokkaita ja saavat varmasti kuntoakin nostettua uudelle tasolle. Mutta kuuluvatko nämä sitten pumppiin???? Kauneus on katsojan silmissä, vai miten se menikään... Muuten tehdään painoilla askelkyykkyä ja tavallista, melko perussetti niiltä osin ja hyvin paljon samanlainen kuin ohjelmassa 84.  

8. This Is How We Roll (Hardforze H.A.R.D Remix Edit) – Brooklyn Bounce
- HARTIAT aloitettiin tuttuun tapaan punnertamalla. Lisäksi tehdään vipunostoja sekä niihin yhdistettäviä mac raiseja. Loppuun vielä pystysoutua ja pystypunnerrusta tangolla. Ihan hyvä kokonaisuus kaikenkaikkiaan.

9. One More Night – Eastern Clause
- VATSAT on vähän  poikkeava: harvoin bodypumpin vatsoissa ei ole hooveria tai lankkua mukana (ei kyllä haittaa..). Vatsarutistuksia tehdään kiekon kanssa. Lisäksi tehdään jalkojen ojennusta ja sitä yhdistellään päänylivetoihin. Nämä on ihania liikkeitä ja tehokkaitakin, etenkin jos et ole ko tyylillä treenannut. Itse oon näitä yhdistelmiä käyttänyt kahvakuulassa ja muillakin keskivartalotunneilla, joten ei sinänsä itselleni uutta. Mutta kiva kun tulevat myös pumppiin!

10. Forever – Six60
- VENYTTELY ihan perinteinen, ei oikeastaan mitään ihmeellistä.

Kaikenkaikkiaan uskon tykkääväni tästä ohjelmasta enemmän kuin monesta ja odotan innolla tämän lanseerausta. Meidän keskuksessamme siirrytään ohjelmaan parin viikon kuluttua, mutta voisipa sitä ennen pääsiäistä jo miksialla pari biisiä mukaan.


2 kommenttia:

  1. Mitä olet itse mieltä seiskabiisin koreosta?! Minen tykkää niistä hypyistä yhtään! Nonni nyt se on julkisesti sanottu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy sanoa, etten oikeastaan ole vielä mitään mieltä. Ne on ihan tehokkaat pomput, mutta toisaalta haluaisin kyllä pumpin pysyvän pumppina. Noh, tuo on tosiaan vaan pieni kohta koko treeniä, joten ehkä sen kestää.. :)
      Olipa mitäänsanomaton vastaus! :D

      Poista