"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 11. elokuuta 2015

Varnan kultahietikolla vol 1- Lomailua lasten ehdoilla











HOLAAAAA ystävät!



Pitkästä aikaa olen täällä!
Reissun päältä bloggaaminen ei onnistunut hitaan wlan- yhteyden vuoksi. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Vietin tosiaan viikon Varnan kultahietikolla kolmistaan mun tyttöjen kanssa 31.07.-7.8..




Loma oli oikein onnistunut, vaikka loppuloman kaikkiin tarttunut flunssa vähän jarrutti tekemisiä. Mutta kaikki toiveemme toteutui: saimme koko porukka nauttia auringosta, uimisesta ja toistemme seurasta! :)




Tälle lomalle en asettanut tavoitteita itseni suhteen, vaan matkaan lähdin vain ja ainostaan lasten ehdoilla. Kuitenkin onnistuin käyttämään oman aikani hyödyksi ja ehdin saamaan hyvän värin pintaan ja lukemaan kaksi pokkaria. Rentoa ja mukavaa.




Lasten kanssa tuli touhuttua kaikenlaista. Eniten aikaa vietimme uima-allas alueella hotellissamme, mutta toki aikaa kului myös ravintoloissa, leikkipaikoilla ja kävelykaduilla shoppaillen ja maisemiin tutustuen. Iltaisin vierailimme minidiscossa, missä Lotta- kulta pääsi jorailemaan muiden lasten ja ohjaajien kanssa. Me Veeran kanssa seurasimme katsomossa, tosin Veerakin intoutui jorailemaan omalla taaperon tyylillään. :)



Kristal- hotellissa oli oikein toimiva aktiviteetti- tiimi ja he järjestivät toimintaa niin lapsille kuin aikuisillekkin. Lotta kävi yhden kerran futistakin pelaamassa. Kerta jäi viimeiseksi, koska kentällä oli huomattavasti isompia lapsia, jotka ei näille pienemmille edes yrittäneet palloa syöttää. Joo, en olis itsekään toista kertaa mennyt. Onneksi nyt Suomessa pääsee taas oman ikäistensä kanssa pelaamaan. :)

Yhden kerran minäkin pääsin nauttimaan aktiviteettiteamin ohjelmasta, nimittäin vesijumpassa. Veera sattui sopivasti nukahtamaan päikkäreille juuri jumpan alkaessa ja isosisko oli sen aikaa poissa vedestä siskonsa vierellä. :)

Yhtenä päivänä kävimme Varnan kultahietikon kuuluisalla hiekkarannalla. Ranta ja sitä myötäilevä rantakatu on peräti neljä kilometria pitkä ja siellä riittäisi kojuja, ravintoloita ynnä muita pilvin pimein. Rannalla emme viettäneet tällä reissulla kovin pitkää tovia, mutta kastauduimme kuitenkin mustaan mereen ja keräsimme rannalta simpukankuoria Lotan koulukavereille tuliaisiksi.







Vierailimme rantakadulla vielä toistamiseenkin loman aikana, tällä kertaa huvipuistossa. Kävimme koko porukka maailmanpyörässä ja Lotta lisäksi törmäilyautossa ja talutusratsastuksessa. Ratsastuksesta jäi huono maku, koska taluttaja yritti huijata meiltä paljon rahaa...Mutta ei tästä nyt tämän enempää. Muistakaa, että nämä ihmiset eivät ystävällisyyttään tee yhtään mitään, vaan kaikki maksaa ja turisteja saatetaan naruttaa oikein kunnolla. Kannattaa siis aina sopia kaikki hinnat etukäteen ja pysyä niissä.

Meidän lomamme sujui tosiaan kaikenkaikkiaan oikein hyvin. Oli ihana viettää aikaa omien tyttöjen kanssa. Isommalla tosin tuli välillä järkky ikävä isää. Mutta onneksi erosta selvittiin. ;) Ihana oli lomalta palata kotiin meidän ihanan isännän luo. Oma koti kullan kallis ja oma kumppani myös! <3

Mutta tällä erää en tämän enempää turinoi, kuvat puhukoon puolestaan. Lomasta meinaan postailla myöhemmin lisääkin, ainakin hotellistamme ja ruokapolitiikasta.

Nyt jatkan toipumista, olen meinaan edelleen flunssassa.


Mukavaa tiistain jatkoa ja tsemppiä kaikille koulutiellä aloittaneille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti