"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 21. toukokuuta 2013

Uusi viikko

Huomenta!
Viikonloppu vierähti kaikkea muuta kuin tietokoneella, joten päivitykset jäi välistä. Nyt on uusi viikko alkanut ja täällä taas ollaan! :)
Eilen viikko lähti käyntiin kiireisellä työpäivällä (mutta tehokaalla sellaisella..) ja illalla kävin vielä ohjaamassa kahvakuulaa ulkona melkein 40 innokkalle!:O Voi ääniparkaa, mutta olipas kyllä kivaa.
Ulko- ohjaukset on kyllä ihan huippuja. Ei tarvinnut kauaa miettiä kun mua kyseltiin puistojumpan vetäjäksi kesä- heinäkuussa sekä tähän kahvakuulaan juhannukselle asti. Eipä lisäansiot tee yhtään pahaa ja tuleepahan myös oltua ulkona. =)

Dieettirintamalla menee hyvin, tai tietenkin riippuu, mistä kulmasta asioita katselee. Olen lisännyt reilusti syömisiä, mutta menen terveellisellä linjalla. Liikuntaa on taasen sen verran reilusti, että on täysin turhaa"kituuttaa" itseään. Eli noin niinkuin periaatteessa noudatan superdieettiä, mutta olen lisännyt mukaan ruisleipää ja täysjyväpastaa.


Tein viime viikolla pitkästä aikaa kehonkoostumusmittauksen ja sen mukaan rasvaprosenttini on normaali ja lihasprosenttini korkea. Eli mitään syytä ei ole jatkaa liian niukalla, vaan viedä projekti loppuun lempeämmin ja keskittyä ennenkaikkea kiinteytymiseen.
. Omaa ihannepainoa on vaikea arvioida, koska olen ollut AINA aikuisena painoindeksin mukaan ylipainoinen, vaikka rasvaa ei esimerkiksi kilpaurheilijana ollutkaan kyllä ylimääräistä. Painoin näin paljon viimeksi synnytyksen jälkeen ja silloin ei kyllä ollut kyse lihaksesta!;) 
Eli matkaa painoindeksin mukaiseen normaalipainoon on lähes 6kg, mutta rasvaprosentti on tässä vaiheessa jo normaali, samoin vyötärön ympärys (olen omppu, jolle ylimääräinen kertyy vyötärölle..). Luultavasti tänä vuonna lisääntynyt lihaskuntoharjoittelu on tehnyt tehtävänsä: paino noussut lisääntyneen lihaksen myötä. Lihaksella kun on taipumusta kerätä nestettä, olon turpeus osittain selittyy sillä.

Mutta kuten sanoin, dieetti jatkuu, mutta omin ehdoin. Projekti viedään loppuun kunnialla, vaikken tiedä, mikä se lopullinen päämäärä on. Ainakin olotila, mikä miellyttää itseään!

Tänään on tulossa hyvä päivä, tunnen sen nahoissani! Kohta starttaan aamun tunnin sisäpyöräilyllä ja tunnin bodypumpilla. Illalla olisi luvassa vielä jalkapallopeli, mihin lähdetään tietenkin jatkaman voittoputkea. Pelaajapula vaivaa, mutta ehkäpä saamme raavittua kokoon täyden kentällisen kuitenkin!

Ihanaa, aurinkoista tiistaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti