"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 25. toukokuuta 2013

Elämän pieniä iloja ja onnen oivalluksia

Ihana lauantai!


Takana on henkisesti ja fyysisesti raskas viikko. Aamulla kävin vetämässä parin tunnin ryhmäliikuntasetin ja huomasi kyllä kuinka energiatasot olivat heikot: takki on kertakaikkisen tyhjä tällä hetkellä.
Viikko alkoi huonosti nukutuilla öillä ja loppuviikosta yliväsymys oli sitä luokkaa, ettei edes pystynyt nukkumaan kunnolla. Torstaina olin menossa vasta iltaan töihin, mutta heräsin 5:30 siihen, että huusin unessani ja sydän hakkasi kiivaasti. Ei puhettakaan, että uni olisi enään tullut.
"Eikö onni voisi olla vain sitä, ettei ole onneton?"
Noh tämä viikko on pitänyt sisällään 16 ohjattua tuntia+ muuta liikuntaa+ muut työt. Meillä on ollut töissä monella ikäviä sattumia ja niitä seuranneita pitkiä sairauslomia. On tullut paikkailtua paljon, metsästettyä sijaisia ja hoidettua muut työt siinä sivussa. Ei ihme, että väsymys painaa. Mutta tästä vaikeasta viikosta selvittiin suht järjissään ja ensi viikko on varmasti paljon helpompi. Tietoisuus siitä, kuinka joustavia työkavereita omistan ja kuinka hienosti kaikki puhallamme yhteen hiileen, antaa myös näihin hetkiin rutkasti lisää voimia! ♥
"Ahkeruus on hyvän onnen äiti."
Tämän viikon liikkumiset näyttävät seuraavanlaisilta:

  • 3x bodypump, yht.3h
  • 3x sisäpyöräily, yht 2h
  • 3x kahvakuula, yht vajaa 3h
  • 2x jooga, yht 2h
  • 1x Piloxing, vajaa 1h
  • 4x Keskivartalotreeni/ muut jumpat, yht.  3h
  • 1x futispeli+lämpt, yht. 1,5h (tein muuten hattutempun!!!)
  • Huomenna vielä edessä Bodypump- jatkokoulutus: 1h masterclass ohjelmasta 86+ tekniikkatreeni.
Tämä ei kuulosta varmaan otsikon kaltaiselta tekstiltä. Meidän perheelläkin on ollut rankka jakso, miehelläkin pitkä ja tiukka työputki, joten myös tytöllä pidempiä hoitopäiviä. Siitä syystä ehkä sitä osaa arvostaa elämän pieniä luksushetkiä yhdessä, kun se on ollut viime aikoina harvinaista herkkua.
 Tänään aamuohjausteni jälkeen saunoimme kullannupun kanssa ja kävimme tyttöjen kesken"kahvilla." Isännän annettiin treenata kaikessa rauhassa. Kotiin päästyämme söimme kaikessa rauhassa hyvin koko perheen voimin ja iltapäivästä vietimme yhdessä aikaa pihalla, tehtiin jopa iltapala sinne.
"Suurin onni elämässä on vakuuttuneisuus siitä että meitä rakastetaan meidän itsemme tähden, tai pikemminkin siitä huolimatta".
Kiireen keskellä elämän pienet ihanat asiat lämmittävät mieltä. Katsellessani tänään rakkaideni sammakkopuuhia, sydän senkun lepatti.. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun tietää voivansa luopua mistä vaan noiden rakkaiden takia! ♥ Ja yhtäkkiä kaikki turha murehtiminen on täysin turhaa. Kun välillä kerkeää pysähtymään, niin tajuaa kuinka onnellinen on, kaikinpuolin. Se tunne kun elämässä on kaikki palaset kohdillaan on lämmittävä ja rauhoittava. Sitä tietää, heräävänsä viikonlopun jälkeen hyvillä mielin, kiitollisena ja energisenä töihin. Tosin mun työpaikka on niin ihqu, että menen iloisena ja onnellisena töihin ihan joka päivä, jopa niinä vaikeina, väsyneinä hetkinä. Jos ei energiaa vielä aamulla huonosti nukutun yön jälkeen olisikaan, niin sieltä sitä saa. Voiko ihminen oikeasti toivoa enempää?
"Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti."
Mutta nyt annan mielen levätä, mene tyytyväisenä huomenna Bodypump jatkareihin ja aloitan maanantaina uuden viikon uutta tarmoa ja iloa puhkuen. Niin ja ihan jotain järkevää ja aiheeseen liittyvää myös tänne kirjoittaen!


"Ei onni ole mikään sattuma, joka valahtaa taivaasta kuin rankkasade kesäpäivänä. Se tulee ihmisen luo vähitellen sen mukaisesti, miten hän suhtautuu elämään ja ympärillään oleviin ihmisiin. Onni karttuu jyvä jyvältä, osanen täydentää toistaan."


MAHTAVAA LAUANTAITA!

"Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan. "
-Muumipappa- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti