"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 27. joulukuuta 2014

Kinkunkaristusta ja suklaan sulattelua


Jumppailua siis




Se olis joulun pyhät lusittu ja välipäiviä vietetään. Jouluna tuli pidettyä huoli hiilihydraattitankkauksesta ja suolaisen ja makean tasapainosta. Kaikenlaista tuli siis suustansa sisään laitettua. Tänään oli onneksi paluu arkeen ja aamu startattiinkin kaurapuurolla (leseillä, raejuustolla, karpaloilla ja mehukeitolla..) sekä kahvilla ja prodepatukalla. Tänään palattiin arkeen myös liikunnan suhteen: kävin meinaan ohjaamassa tunnin sisäpyöräilyn, kinkunkaristusjumpan sekä Yoga Flow- tunnin. Puuroaamiainen oli siis ihan paikallaan. Kyllä mä jo eilen treenailin kotosalla polkien spinnupyörää ja lihaskuntoa tehden sen jälkeen. Mutta tänään oli sitten se kunnon paluu sorvin ääreen tiedossa. 

Tekipäs hyvää jumppailla. Sisäpyöräilyssä mulla oli teemana kinkunsulatus Spin&burn- hengessä. Meillä oli paljon temmon muutoksia ja reipas polkunopeus alusta loppuun. Hiki virtasi ja syke oli korkealla.

 Kinkunkaristusjumppani oli Bootcamp- henkinen sykettä ja lihaskuntoa vuorotteleva treeni. Ennakkoon oli tiedossa, että väkeä on tulossa jumpalle paljon, joten karsin käytettävät välineet vain kahteen: isoon kiekkoon ja mattoon. Tekeminen vaihteli reippaasti ja saman biisin aikana saatettiin nostaa sykettä ja tehdä lihaskuntoa. Käytimme treenissä paljon hyödyksi oman kehon painoa. Luulempa, että kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä oli passeli ja riittävän kova treeni näin joulun jälkeen. :)

Yoga Flow jännitti ennakkoon kovasti, olihan kyseessä vasta mun toinen joogatunti piiiiitkään aikaan. Lisäksi olen vaihtanut ohjaustyyliä perus joogasta Yoga Flowhun ja menee hetki ennenkuin se iskostuu kunnolla päähän ja löytyy oma tyyli tehdä tätä tuntia. Muutaman kerran oli tunnilla suunnat sekaisin ja vähän turhan lyhkäsen ohjelman olin suunnitellut. Mutta muuten lienee ihan ehjä kokonaisuus kuitenkin. Ensi kerralla sitten menee paremmin. 

Niin ihana kun onkin palata taas kunnolla töihin, aiheuttaa se myös ristiriitaisia tunteita. Työssäni joudun kestämään paljon kritiikkiä ja en mitenkään pysty miellyttämään kaikkia, vaikka haluaisin. Välillä tämä on raskasta ja se heijastuu myös paineina omassa tekemisessä. Mutta työn plussapuolet ehdottomasti peittoavat miinukset, ja jokainen positiivinen palaute saa jaksamaan aina vähän paremmin. :) Joten eiköhän asiat taas helpota, kunhan pääsen kunnolla töihin käsiksi.

Treenin jälkeen ruoka taas maistuu. Luulen, että tänään EI syödä jouluruokaa, vaan jotain ihan muuta.
Jumpailun jälkeen kelpaa myös hyvä seura ja tällainen hurmuri minua isänsä ja isosiskonsa kanssa kotona odotteli. ♥♥♥ On se elämä vaan ihanaa, kun on kolme kultaa, joita rakastaa. ♥

Näiden pikaisten kuulumisten kera toivottelen teille lämminhenkisiä välipäiviä!
 Nauttikaa hyvästä seurasta ja liikunnan riemusta! ♥

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti