"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 liikuntojen yhteenveto


Vuoden eka päivä!

Toivottavasti vuoden vaihtuminen sujui mallikkaasti.

Me miehen kanssa koitettiin valvoa, mutta huonolla menestyksellä. Vanhaksi ollaan tulossa. Meillä oli yöllä soimassa kello, jotta katsomme nuorten Leijonien Saksan kaatoa, mutta kuinkas kävikään? Heräsimme vain siirtyäksemme nukkumaan sohvalle. :D Vuoden vaihde oli rento ja kaikinpuolin mukava. :)

Liikunnat 2014
Liikunnat 2013
Viime vuoden liikuntaa värittivät paljon raskaus ja perhe- elämä sekä leikkauksesta toipuminen. Keväällä minulla oli joitain viikkoja liikuntakielto supistusten vuoksi. Vaikean sektion jälkeen en myöskään saanut heti lähteä liikkumaan. Siitä huolimatta treeniä kertyi 412 tuntia, mikä on olosuhteet huomioiden aika hienosti. Kyllä liikunnasta on tullut pysyvä osa elämääni,vaikken liikuntaa edes työksi tekisi. Olen tosiaan liikkunut aina ja tuskin koskaan lopetankaan. Tämän vuoden liikuntakoonti tulee olemaan varmasti ja toivottavasti lähellä vuoden 2013 vastaavaa, ellei mitään odottamatonta tapahdu.
Marraskuu 2014

Vuoden liikunnalliset kohokohdat
1. Raskauden aikainen liikunta
- liikuin lähestulkoon koko raskauden ajan liikunnasta nauttien ja ihan fiilis pohjalta. Nautin suunnattomasti joka askeleesta, minkä pystyin ottamaan. Jumppia vedin vielä ihan 8kuukauden lopulla, eli pitkään pystyin hommia tekemään. Motivoin kuulemma monia:
 "kyllä mekin jaksamme jos sinäkin tuon valtavan rantapallon kanssa jaksat."

2. Raskauden jälkeinen liikunta
- sektion vuoksi en päässyt heti liikkumaan, ehkä n. 10 päivää otin tosi iisisti (mulla 38 hakasta ja leikkausarvet molempiin suuntiin, eli liittymäkohta ei vaan mennyt umpeen..). Liikunta ei tuntunut enään itsestäänselvyytenä, joten koin olevani etuoikeutettu kun pystyin liikkumaan. Ensimmäiset ryhmäliikunnat sektion jälkeen vedin jo 4 viikkoa synnytyksestä: heti kun varovainen lupa oli saatu. Meillä oli töissä lomat+sairasaalto samanaikaisesti, joten siksi päätin jeesata. Vedin kuitenkin itse ihan iisisti kunnolla omia tuntemuksia kuunnellen.

3. Syksyn koulutukset
- kävin syksyllä kouluttautumassa lisää joogaa ja lisäksi valloitin uudet LesMillsit lajit RPM:n ja CXWORXIN. Oon ihan fiiliksissä uuden oppimisesta ja odotan innolla, että saan aloittaa vakkariohjaukset kyseisissä lajeissa. Viikonloppuna starttaa! :)

4. Bodycombat lisenssi
-Kirjoitin täällä matkastani lisensoiduksi Bodycombat- ohjaajaksi. Tie ei ollut helppo, mutta olen niin onnellinen, etten luovuttanut. 

5. Kaikki harrastami liikunta
- Harrastan liikuntaa, koska nautin siitä. Ohjaan liikuntaa, koska nautin siitä ja koska haluan tartuttaa liikunnan riemua mahdollisimman moneen. Siksipä nautin ihan joka hetkestäni liikkuen. Ihanaa, kun saan ja pystyn liikkumaan. Olen tosiaan etuoikeutettu! <3

Vuosi 2015 on toki toiveita täynnä. En nyt sen kummempia lupauksia tee, paitsi että aion pudottaa nämä hemmetin raskauskilot. Projekti alkoi tänään ja motivaatio on nyt huipussaan. 
Liikunnallisia tavoitteita on pysyä terveenä ja jatkaa itsensä kehittämistä. Aloitan matkani pilates ohjaajaksi parin viikon kuluttua ja se olkoon pääkoulutuksen ensi vuonna. 
Kesäkuu 2014
alkuvuosi 2014
Liikunnallisiin tavoitteisiin kuuluu myös RPM:n ja CXWORXin lisenssien saaminen. Lisenssivideon kuvaukset aloitan jo tammikuussa (CX:n osalta) ja RPM:n vuoro on helmikuussa. 

Tässä nyt muutamia kuvia vuoden 2014 varrelta. KYLLÄ vatsani oli tuon kokoinen! Raskauskuva ohessa kuitenkin n. viikoilta 37-38 eli vielä noista kuvista masu kasvoikin. Ei siis ihme, että iso reppu ei ole kokonaan kasassa vielä. :)

Mutta kuvien myötä: mahtavaa tätä vuotta kaikille!!! 



Syksy 2014
Syksy 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti