"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 27. huhtikuuta 2015

CXWORX 18- hartiat huutaa armoa ja keskivartalo sykkii silkasta tekemisen riemusta

NONNIH!

Kuva lainattu netistä

Siinäpä jo otsikossa alkusoitot kertomukselleni CXWORX- 18 ohjelmasta.
Tätä nykyistä ohjelmaa olen nyt kokonaisuudessaan vetänyt noin kuukauden päivät ja ohjelma vaikutuksineen on käynyt tutuksi.
Tämä ohjelma on kokonaisuudessaan aivan mahtava (hmmm, monestakohan ohjelmasta olen sanonut näin..?). Tällä tunnillahan vahvistetaan toiminnallisesti keskivartaloa ja tässä ohjelmassa 18 sykekin nousee: sen verran raskaita settejä on luvassa. Kuitenkin vaihtoehtoja löytyy jokaiselle, joten tunnille voi osallistua vaikket omaisi vielä pidempää liikuntahistoriaa.

CXWORX 18 tullaan muistamaan hyvistä musiikeista, jotka sopivat tekemiseen erityisen hyvin. Tämä ohjelma tullaan muistamaan myös olkapäissä: ne ovat yksi ohjelman sankareista.

Täältä pääset lukemaan/kuuntelemaan mietteitäni ohjelmista heti jatkokoulutussession jälkeen.
Mutta tässä siis biisikohtaisesti tämä koko puolen tunnin tehotreeni purettuna, olkaa hyvä!


1. LÄMMITTELY: OneRepublic - Love Runs Out
"Lämmittely hoidetaan matolla selinmakuulla tutuin liikkein: vatsarutistuksia, hartiasiltaa, vatsakiertoja ja jalan laskuja. Heti ekassa biisissä pääsee keskivartalo töihin."

 2.KESKIVARTALON VOIMA 1. : DVBBS Ft. Borgeous & Tinie Tempah - Tsunami (Jump) (Radio Edit)
"Tässä biisissä on vain kaksi liikettä variaatioineen, mutta molemmat ovat ihanan kamalia. Hooverin käden nostolla ja ojennuksella olen nimennyt Kersantti Karoliinaksi, sen verran armoton liike on luvassa. Pään yliveto ja jalkojen ojennus yhdistetään jalkojen ja kiekon ylöstyöntöön ja hitaasti tehtynä tämä yhdistelmä on AIVAN MAHTAVA!"

Kuva lainattu netistä



3. TOIMINNALLINEN VOIMATREENI: The Meditating Dreamer - Spitfire

"Jos äsken pääsi hartiat hommiin, niin työt jatkuu täällä. Sivutaivutuksia iso kiekko toisessa kädessä yhdistettynä pystypunnerruksiin. Lisäksi askelkyykkyä ylöstyöntöjen kera. IHANAA!"


4.VOIMATREENI SEISTEN: Kid Ink Ft. Chris Brown & Bunji Garlin - Main Chick (Reid Stefan Mix)
" Kuminauhan kanssa teemme running mania, yhden jalan kyykkyä ja kulmasoutua. Toimii!"

5.KESKIVARTALON VOIMA 2/VINOT VATSALIHAKSET: Ellie Goulding - Figure 8 (The Alias Club Mix)

"Koko biisi oman kehon painolla, iisiäkö? No ei ole! :D Sivuhooveria jalan näpäytyksillä, vatsakiertoja ja vuorikiipeilijää käsijuoksuineen. Temmon vaihtelut lisäävät tämän biisin haastetta ja nostavat sykettä tehokkaasti."

6. SELÄN PUOLEISET LIHAKSET: MO Ft. Diplo - XXX 88

"Hartiasiltaa yhdellä ja kahdella jalalla kiekkoa hyödyntäen. Liike sinänsä on helppo, mutta muutamilla lisäkikoilla saat siihen lisää tehoa. Temmotus ja keskivartalon kontrolli olkoon avainasemassa. Tässä biisissä lisäksi tehdään kuminauhalla yläselän aluetta vahvistavia liikkeitä ERITTÄIN tehokkaasti. Tämän(kin) kokeiltuani voin vain todeta, että kuminauha on parhaimmillaan aivan mainio treeniväline. 




On siis kokonaisuudessaan täyden kympin ohjelma minun mielestäni. Hooveria ja lankkua saa tehdä ihan kiitettävästi, mutta ei liian pitkää aikaa kerrallaan. Tämä ohjelma antaa paljon vaihtoehtoja tasoiksi, joten voit hyvin tulla ihan aloittelijanakin tälle tunnille. TERVETULOA KOKEILEMAAN! :)

Loppuun haluan toivottaa lämmöllä tervetulleeksi uudet lukijat. Ihana kun olette rekisteröityneet. Välillä jo mietin, käykö täällä kukaan? :) No, käyntilaskuri kertoo, että joskus joku eksyy. ;)
Jokunen vuosi sitten blogimaailmassa vuorovaikutus oli isompaa kuin nykyisin, ymmärrän kyllä, että ei sitä ole aina aikaa tai halua rustailla kommentteja.  Haluan kuitenkin rohkaista jokaista jättämään toiveita postausten suhteen. Toteutan niitä mielelläni. :) Mulle voi laittaa aina tulemaan sähköpostia, jos et halua julkisesti kommentoida. Jokainen saamani viesti on minulle tärkeä. ♥
Te olette kuitenkin yksi tärkeimmistä syistä pitää julkista blogia netissä, joten mielelläni kehitän kirjoituksia toiveidenne mukaan.

Mutta nyt lähden pitämään kauden viimeisiä opistotunteja. Palataan viimeistään keskiviikkona taasen asiaan!

Moikkamoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti