"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 2. huhtikuuta 2015

Coffee- pirtelön ohje ja LesMills maratonin suunnittelua




Hellou!



Huhtikuussa ollaan ja parin päivän päästä ME startataan lomalle Turkkiin. Siellä on nyt vähän huonommat kelit, mutta toivotaan, että muuttuvat. Toisaalta, säästä viis loma on aina loma! Ihana olla rakkaiden kanssa ja olla tekemättä arjen askareita. ♥♥♥

Eilen mun piti saada vähän parempi herätys aamuun. Juon yleensä ison kupin kahvia, mutta nyt säästin lopun kahvini pirtelöön myöhemmin aamiaisen sekaan laitettavaksi.




Eiliseen pirtelööni tuli:
  • Mustaa kahvia
  • Hiukan riisimaitoa
  • Mitallinen vanilja whey 100- prodea
  • 1 pakastettu banaani
  • Chia- siemeniä
  • Ripaus kookossokeria
 Sitten vaan kaikki blenderissä sekaisin. OLI HYVÄÄ! Seuraavan kerran pidän huolen, että meillä on jäitä. Näin maistuisi vielä paremmin. :)


Tänään mulla on vapaapäivä tai vähintäänkin etäpäivä. Varmaankin tarkistan tänään tunnit ohjaajien palkanlaskuun ja teen pläänit töihin ensi viikkoa varten, kun olen lomalla. 
Lisäksi huomiseen LesMills- maratoniin pitää valmistautua. Vedän setin, missä on RPM 30min, BODYPUMP 45min, BODYCOMBAT 30min ja CXWORX 30min. Perään vielä syvävenytellään 50min. Pumpin ja combatin vedän miksatuilla ohjelmilla, CX:n ja RPM:n uusilla ohjelmilla. 


Bodypumppiin ajattelin pohjalle ottaa nykyisen (uuden) ohjelman ja miksata muutamia biisejä vanhoista mukaan. Samat sävelet bodycombatissa. Harkinnassa on tsemppibiisejä vuosien takaa.
Bodypumppiin tyrkyllä ovat ainakin:

 





Ja bodycombattiin otan pari näistä: 










Eiköhän näistä löydy lisämatskua huomiselle! :) Onko sinulla suosikkeja Bodypump- ja bodycombat biiseistä? Jos, niin mitkä? Minun tunneilleni otan aina toiveita vastaan, eli jos niillä käyt: let me know! :)


Pari päivää kivaa duunia edessä ja sitten suoraan lomalle. Ohjaan tosiaan aamutunnit (sisäpyöräily, piloxing ja yoga flow) vielä lauantaina, koska lentomme lähtee vasta illalla. 



Meillä pienokainen lähtee lomalle silmän alus mustana. Reppanalla kun tuota itsesuojeluvaistoa ei ole ja muutenkin menee kuin päätön kana paikasta toiseen. Voi kultarakasta! ♥♥♥ Noh, tekevälle sattuu ja äidin ja isin on syytä olla tarkempana.




Mutta nyt jatkuu aamutoimet täällä ja sitten parin etätyötunnin perään vapaapäivän viettoon. 

Ihanata kiirastorstaita sulle!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti