"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Esittelyssä LesMills BODYCOMBAT 64

Yksinkertaisempi, mutta tiukkaakin tiukempi Bodycombat 64 on täällä!


Mä olen niin innostunut uudesta BODYCOMBATISTA!
Tää on toki myös ohjelma, mitä tulen vetämään vähän enemmän, joten sekin lienee yksi tekijä innostukseeni. Keväällä ohjasin lähinnä puolen tunnin combattia, joten uusiin ohjelmiin ei päässyt niin hyvin sisään. Nyt mulla on viikossa vakkaristi 45- minuutin combat ja lisäksi ohjaan vähintään joka toinen viikko tunnin setin. Näin ollen joudun/pääsen opettelemaan koko ohjelman ja tätä kautta löytämään kokonaisuuden hienouden. Tässäkin kuitenkin ohjelma rakennetaan alusta loppuun niin, että biisit täydentävät ja tukevat toinen toisiaan.

Rachael ja Dan ovat tehneet hienoa kehitystyötä BODYCOMBATISSA


Mutta sitten tarkemmin Bodycombat 64- ohjelmaan. Kuten jo alussa mainitsin: tämä ohjelma on yksinkertainen, joten siihen on helppo päästä nopeasti sisään. Yksinkertainen ei ole sama asia kuin helppo ainakaan tässä tapauksessa. Tästä ohjelmasta on mahdollista saada kautta aikojen tiukin combattreeni!!! Mutta mitä parasta: tällä tunnilla pärjäät, vaikket omaisi huippukuntoa tai taustaa bodycombatista. Biiseissä on paljon tasoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan. Ja ilman, että tuntisit huonommuutta siitä, että joudut soveltamaan. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Se sinun täytyy itse testata! :) Ja testaa pari-kolme kertaa ainakin ennekuin teet lopullisen mielipiteesi onko sinun juttusi vai ei! :)  

Tässä vielä lyht esittely biiseittäin!

"Aloitetaan shoottailemalla helppo ylävartalolämppä. Musiikki tukee tekemistä ja tekeminen takaa hyvän lämmön ja valmistautumisen tulevaan treeniin.""Lyhyt alavartalolämppä, missä kerkeää käymään hyvin muutaman potkun tekniikat läpi ja lämppäämään alakropan. Täällä myös tasapaino joutuu ekan kerran koetukselle. Musiikki vtukee taas tekemistä."

  • Combat 1 (2.)– I’m Shipping Up To Boston – Sway Spice

"Lyhyt kappale"Irkku- punkkia" starttaa varsinaisen työosuuden. Taekwondo ja kick- boxing ovat tämän kappaleen taistelulajit. Loistava aloitus treeniin hyppypotkuineen!"


 "Ekassa powertreenissä nyrkkeilyyn yhdistetään jack- hyppyjä ja kyykkyjä. Voit halutessasi jättää hypyt väliin ja vain kyykätä nuo osuudet. Tässä biisissä yhdistyy siis nopea nyrkkeily ja sykkeennosto!"

  • Combat 2 (4.) – Blast Off – The Basic Proton

"Toisessa combatissa potkuista on ainoastaan sivupotkuja luvassa. Tosin pääset haastamaan taas tasapainosi todenteolla ja sitä kautta muunmuassa keskivartalon syvät lihakset. Lisäksi biisissä tehdään punnerrusosuus pumppauksineen. Ihan loistavaa, yksinkertaisen tehokasta treeniä."


"Seuraava sykkeennosto on jälleen yksinkertaisen tehokasta. Nyrkkeilyosuudella lyödään vain alakoukkuja eri pituisina sarjoina (+ pulssataan). Lisäksi tehdään HIIT- juoksusarjat: tiettyyn aikaan mahdollisimman monta pikajuoksupyrähdystä. Tässä biisissä saat revitellä juuri niin paljon kuin tahdot!"


"Seuraava Combat on saanut vaikutteita muunmuassa capoerasta. Tämä lyhyt ja hidas biisi pistää pakarat ja reidet uuteen uskoon! NICE!"

  • Muay Thai (7.) – La Nina Mechanica – Engine Florida

"Muay thai on jälleen kerran rankka, yksinkertainen ja ihana. Tuttuun tapaan kyynerlyöntejä, polvipotkuja ja running mania."

  • Power Training 3 (8.) – If You Surrender – Engine Florida

"Viimeinen poweri, viimeiset mehut irti kropasta. Lyöntejä on kolmattasataa vielä ja aikaa viimeiseen puristukseen löytyy melkein seitsemän minuuttia. Biisi sopii niin hyvin mahtavan ohjelman vikaan nyrkkeilyyn."

  • LIHASKUNTO MATOLLA (9.) – Shell Shocked – The Proven Lab

"Lihaskunto- osuudessa matolla treenataan vatsalihaksia ja selkälihaksia. Tuttuja ja vähän erilaisiakin liikkeitä tiedossa."

" Ihana venyttelybiisi loppuun. Tästä tulee niin hyvä mieli. Vai johtuuko se siitä, että takana on täydellisen ihana ja rankka treeni!? Kokeile ja päätä itse!:) "


Loppuun vielä ohjelma sizzler, ole hyvä. Nyt tämä häipyy syömään ja sitten futiskentälle riehumaan! :)


MOIKKA!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti