"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Bodypump 94- pumppaamalla rasva palamaan


Uusi BODYPUMP- ohjelma käyntiin


Olen nyt pari kertaa vetänyt BODYPUMPIN nro 94, joten nyt on hyvä kertoa mietteitä kyseisestä ohjelmasta. Tämä ohjelma tekee historiaa, sillä toistomäärät ylittävät 1000 ilmeisesti ensimmäistä kertaa bodypump- historiassa. Normaalisti toistoja tehdään noin 800-900, välillä kait mennyt yli 900? Toistomäärien nousuun löytyy syykin: normaalien koko liikeratojen mittaisten toistojen rinnalla tehdään erilaisia pumppauksia tavallista enemmän. Nämä pumppaukset saavat sykkeen nousemaan ja lihakseen ihanan polton tunteen. Kokeile ja ihastu! ♥

Mulla oli tänään tarkoitus lähteä pumppiin asiakkaaksi, mutta sekaisin oleva vatsa estää sen lahjakkaasti. :/  Taidan treenata lähinnä juoksemalla olkkarin ja vessan väliä, toivon mukaan illalla vähän jotain muutakin (kaksi päivää loikoillut, ei kestä kroppa ja pää enään kolmatta).
Mutta ehkäpä huomenna paremmalla onnella ja terveydellä myös sinne bodypumppiin.

Jokatapauksessa tässä lyhyt esittelyni tästä ohjelmasta biiseittäin, olkaa hyvä! :)

1.LÄMMITTELY: Heroes (We Could Be) (Alesso feat. Tove Lo)
Tosi kiva lämmittelybiisi, mikä mahdollistaa hyväntuulisen startin ihanaan pumppitreeniin!
Jos lämmittely ennen meni aina samaa rataa, niin tässä on vähän erilainen koreografia, kuten viime ohjelmassakin."

2: KYYKYT: Everybody Go! (Vice)
"Melko yksinkertainem kyykkybiisi, missä joka kierroksella levennetään kyykkyasentoa. Helpossa biisissä on se etu, että mahdollisuudet ennätyspainoihin tässä ohjelmassa ovat isot. Uskalla käyttää isoja painoja, niin saat tästäkin tehoja irti. Biisi ei oikeen sano mitään: mutta sopii tekemiseen. Sehän se on pääasia!"


3.RINTA: Burnin' Up (Jessie J feat. 2 Chainz)
" Neljä kierrosta reipasta rinta-, ojentaja- ja hartiatreeniä. Kahdella viimeisellä kierroksella tehdään penkkipunnerruksen lisäksi punnerruksia muutaman peruspunnerruksen lisäksi reippaasti pumpaten. Myös penkkipunnerruksissa perustoistojen lisäksi on alapuolikkaita pumpaten. Biisi on aika kiva ja edelleen hyvin tekemiseen sopiva. Nimikin kuvastaa tekemistä hyvin. Aika tiukka biisi, etenkin kun tangossa on tarpeeksi tavaraa."

4. SELKÄ (PUOLI):  Today (Scooter Remix)  (Scooter feat. Vassy)
"Melko yksinkertainen kolmen kierroksen selkäpuolen biisi, missä tehdään myös liikkeitä koko keholle. Tässä kipaleessa on mahdollisuus kasvattaa painoja joka kierroksella. Jos et niin tee, pidä tarpeeksi painoa tangossa alusta lähtien. On meinaan kohtalaisen yksinkertainen ja lyhyehkö työ."

5. OJENTAJAT: Lips Are Movin (Meghan Trainor)
"Ojentajabiisi on tosi kiva. Ja aikalailla tehokaskin! :) Alussa dippaillaan ihan reilu toistomäärä ja lisäksi tehdään kickbäckiä ja ranskalaista pään taakse pumpaten ja perustoistoja tehden. Tästä biisistä jää hymy huulille ja polte alleihin!"

 
6. HAUIS: Get 'Em Up (Nickelback)
"Myös hauiksessa pumppaillaan. Tässä biisissä on ykkösvaihtoehto käyttää keskikokoisia kiekkoja. Myös tanko on yksi vaihtoehto. Älä kuitenkaan laita liikaa painoa esim tankoon. Tarkoitus on tehdä kunnon pumppauksia perustoistojen lisäksi. Jos sinulla on liikaa painoa tangossa, pumppaukset jäävät olemattomiksi ja näin toivottu teho saavuttamatta. Itse kyllä huomasin, että vaikka pumppasin kunnolla, ei 2,5kg:n kiekot riittäneet, kun olen aina tehnyt puolet isommilla. Seuraavan kerran pumppailen vitosilla tai päällekkäin 2,5+1,25kg:n kiekot. Tämä biisi on myös tosi kiva kaikin puolin!"

7. ASKELKYYKKY: We Make It Bounce (Dillon Francis feat. Major Lazer & Stylo G)
"Askelkyykyt voit tehdä ison kiekon, tangon tai vain oman kehon painon kanssa. Itse biisi ei ole pitkä, askelkyykkyjäkin tehdään vain 1x/puoli. Mutta tässäkin on pumppauksia paljon. Tehoja luvassa täälläkin, etenkin kun pumppaat kunnolla pienten joustojen sijaan."


8. OLKAPÄÄT: This Is How It Goes (Zylent feat. Katatonic) 
"Olapäille tehdään kaksi identtistä kierrosta circuit tyylillä: rintapunnerrusta+ tangolla pystysoutua, pystypunnerrusta ja vauhtipunnerrusta (voima koko kehosta jalkojen joustaessa mukana). Tarpeeksi painoa tangossa ja saat taatusti hyvät tehot treeniin. Itse biisi on aika perinteinen olkapääbiisi: pelkkänä kipaleena silkkaa kuraa, mutta tekemiseen sopii kuin nakutettu. "

 
9. KESKIVARTALO:  Baby Don't Lie (Gwen Stefani)
"Keskivartalotreeni on HELPPO! Tehdään vatsarutistuksia kiekon kanssa tai ilman sekä hartiasiltaa molemmat jalat maassa& yhdellä jalalla, toisen ollessa polven päällä. Tekeminen on helppoa, mutta tekniikkaan keskittymällä tästä saa kivasti irti. Biisi on hyvä, ainakin jos Gwen Stefanista tykkää. Ja kukapa ei tykkäisi!? ;) "

10. VENYTTELY:Only Love Can Hurt Like This  (Paloma Faith)
"Venyttelykappale on hyvin perinteinen tekemisen suhteen. Biisi on mielestäni erittäin miellyttävä, mutta kuitenkin sopivan neutraali. Sopii hyvin lopettamaan loistavan pumppitreenin."


Kaikenkaikkiaan tykkään tästäkin ohjelmasta. Mä oon ennenkin kertonut, että innostun aina näistä uusista ohjelmista. Suurin syy on varmaan se, että mä haluan aina etsiä sen jujun, miksi mitäkin tehdään ja treenaaminen on muutenkin kivempaa kun asennoituu löytämään asioista ne valoisat puolet. Bodypumpin takana on mielettömästi ammattitaitoa ja kaikki asiat on tarkkaan mietitty. Eipä tämä mahtava lihaskestävyysharjoitus vahingossa ole maailman suosituin ryhmäliikuntatunti. Vai mitä mieltä itse olet?

Loppuun vielä Yotubesta sizzler kyseisestä ohjelmasta, niin pääset tutustumaan ohjelmaan paremmin. Ja sitten ei muuta kuin pumppailemaan.


Mä palaan heti alkuviikosta asiaan BODYCOMBAT 64- ohjelman esittelyn kera!

Mukavaa sunnuntaita sulle ja sulle ja sulle! PUS PUS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti