"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kuulumisia kuvien kera

Hellurei!Viikko on ollut kiireinen ja senpä vuoksi blogi on ollut hiljainen. Elämässäni sattuu ja tapahtuu nyt kaikenlaista. Perhe- elämä on yhtä tasaista kuin aiemminkin, mutta muunmuassa työrintamalla on puhaltamassa uudet tuulet. Niistä tulen kertomaan teille myöhemmin, kun kaikki asiat ovat selvinneet. Sen verran voin tässä vaiheessa kertoa, että tulevana syksynä satsaan enemmän perheeseen ja teen töitä vähemmän. Tähän yhtälöön ei sovi esimiestyö ja aionkin tehdä töitä vain ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerina. Ohjauspaikat ja muut paljastan myöhemmin.. :)
Tämä on itselleni niin iso juttu, että se ansaitsee myöhemmin oman postauksensa.


Viime viikolla annoin myös yhden näytetunnin uuteen paikkaan positiivisin palauttein...

Kuten ehkä tiedättekin, niin meillä eletään jonkinmoisen remontin keskellä. Ajattelin antaa miehelleni enemmän rempparauhaa, joten kuukauden kuluttua lähdemme viikon reissuun tyttöjen kesken: minä, pikku- Veera ja Lotta. Kohteeksi valitsin meille Varnan kultahietikon ja siellä All Inclusive- hotellin Kristal. Kyseessä on auronkomatkojen loma.
Enhän mä nyt ihan hurjan helpolla pääse, kun yksin tyttöjen kanssa lähden. Mutta tämä reissu tehdäänkin lasten ehdoilla. Olen siellä heitä varten ja kaikki omat intrestit mitä matkalla saan ovat plussaa. Onneksi pikkuinen nukkuu myös päiväunia, eli altaaseen pääsen varmaankin myös itse pulahtamaan. Isostakin tytöstä on jo iso apu pienemmän kanssa, joten varmasti reissu menee oikein kivasti. :)

Viime päivinä olemme tehneet kaikenlaista, muunmuassa on nautittu siitä ainoasta hellepäivästä. Tyttöjen kanssa käytiin silloin rannalla ja isommalle neidille vesikin oli yllättäen jo erittäin sopivaa.


Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin: minä jatkan chai laten ja prodepatukan nauttimista ja syöksyn sitten kuukauden viimeisten ohjausten pariin.


Moikkamoi vaan kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti