"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lisenssiä pukkaa..ja muutenkin kiva startti uuteen viikkoon


TSAU!

Mä sain tänään alleni pitkään huollettavana olleen ihanaisen Mersuni. Hovikyyti oli tänään duunissa vastassa. ♥ Muu perhe tuli suoraan katsastuskonttorilta mamia vastaan. ♥
Huomisesta eteenpäin pääsen siis itsekin kruisailemaan. Ei haittaa pitkät matkat, kun on kunnon auto alla! :)

Mulla viikko alkoi muutenkin mukavasti. Aloitin aamun tänään kuntosalilla puolen tunnin yläkroppatreenillä, minkä yhdistin ohjaamaani 45minuuttiseen Vatsa-Pepputreeniin, missä myös reidet saavat kyytiä.

Mun yläkroppatreenini piti tänään sisällään alku ja loppuverran lisäksi:

  • Ylätaljaveto eteen 4x8-10
  • Rintaprässi 4x 8-10
  • Yläselkä veto laitteessa 3x 8-10
  • Pec Deck 3x8-10
  • Pystysoutu taljassa 3x10
  • Ojentajat taljassa 3x10
Lisäilin joka kierroksella vastusta mahdollisuuksien mukaan. Vikan sarjan tein aina about 5kg reilummalla painolla ja tein niin monta kuin jaksoin. Yleensä toistoja jaksoin tehdä n.5-6. Oikeilla painoilla tuli siis tehtyä. :) Talja osuuden tein liikepari harjoituksena, eli vuorottelin kahta liikettä ilman sen kummempia taukoja.

Vatsapeppuilun ja venyttelyjen jälkeen suihkun raikkaana jatkoin duunipäivää reilu viiteen asti. Sitten vielä ulos syömään (öhöm..ei ihan terveysruokaa, mutta loppuviikko sitten paremmin..).


Kotona mua odotti kiva posti, nimittäin Peak Pilates- Sertificaatti Basic mat- osuudesta. Kävin tosiaan tuon koulutuksen hyväksytyksi tammikuun lopussa 2015. Silloin selvisin ohjaus ja tekniikkanäytöstä, sekä teoriakokeesta. Sertificaattiin vaadittiin vielä omaa treeniä vähintään 10h, 10h opetusta ja 10h opetuksen seuraamista. Ne suoritettuaan sertificaatti haettiin FAF:in toimesta USA:sta. Nyt myönnetty kansainvälinen lisenssi on voimassa kaksi vuotta. Nyt sitten voisi lähteä vaikka mihin pilates sanomaa viemään. Noh josko kumminkin Suomessa pysyisin. ;)

Mulla on edessä mukava, mutta erittäin fyysinen ja jännäkin viikko. Huomenna meen antamaan yhden näytetunnin omien duunieni lisäksi. Vaikka vuosien kokemus löytyykin, niin aina vähän jänskättää siitä huolimatta. Wish me luck!


Nyt nukkumaan! ÖITÄ KAMUT! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti