"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 9. heinäkuuta 2015

GRRRRRIIIIT

Nyt se meni...


GRIT- neitsyys meinaan.
Ja koukkuun jäin, kertakaikkiaan HETI!

Meillä duunissa työkaverini on melko tuore GRIT- ohjaaja ja hän veti työporukallemme eilen aivan mahtavan GRIT Strenght- tunnin. Kyseessähän on LesMillsin puolen tunnin HIIT- treeni, mikä ei jätä ketään kylmäksi. Tällä tunnilla teimme paljon sarjoja tangolla. Lisäksi treenasimme oman kehon painolla ja kiekkoa apuna käyttäen.
Kyllä voi puolessa tunnissa saada mahtitreenin aikaiseksi. Ja huippuohjaaja kannustaa ylittämään itsensä. Tykkäsin niin kovasti. Tästä tulee täysin mun juttu- omaan treeniin meinaan.
Täytyy katsoa, milloin ja missä näitä tunteja menee ja alkaa käymään omien ohjausten ja muun urheilun sallimissa rajoissa..


Illalla hehkutin toisessa paikkaa mun ekaa GRIT- tuntia ja heti kysyttiin, että et sitte koulutukseen lähtis! ;D Jos nyt kuitenkin hetken tyytyisin näihin neljään LesMills- lisenssiin ja ehkä grittailemaan omalla ajalla. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, mihin sitä lähtee, jos tarve käy ja yllytetään. Toistaiseksi tän lajin ohjaksiin en kuitenkaan näe mitään paloa: asiakkaaksi tunnille kylläkin. :)

Tätä ihanaa LesMills tuntia on kolmea eri lajia: Plyo, Strenght ja Cardio. Plyossa lie eniten hyppyjä ja pomppuja (parannetaan ponnistusvoimaa/räjähtävyyttä), Strenght parantaa muunmuassa lihasvoimaa. Cardio on kaiketi jotain siltä väliltä, vai mitä sanotte te, jotka asiasta enemmän tiedätte.

Joko sinä olet testannut GRIT- tuntia? Ja jos, niin mikä näistä lajeista on suosikkisi?

Laitan loppuun vielä yotuben esittelyvideon lajiin, olkaa hyvä. Tässä myös linkki ryhmäliikunta.fi sivulle, missä on kerrottu tarkemmin kustakin lajista. Täytyypä itsekin tutustua tekstiin paremmin. :)

Tervemenoa testaamaan. Suosittelen kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä ja treenata lyhyessä ajassa tiukan treenin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti