"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Perhepäivä Suomessa vol.1- Fun parkissa
Hellurei!Heinäkuu lähenee loppuaan, joten on aika alkaa tekemään myös perhereissuja Suomen suvessa. Onhan me toki reissuja tehty: huhtikuussa oltiin perheellä viikko Turkissa ja tulevana perjantaina suuntaamme tyttöjen kanssa Varnan kultahietikolle Bulgariaan. Mä en kauheasti kesällä lomia vietä, mutta sen sijaan mies on käytännössä koko kesän kotona: neljä viikkoa kesälomalla ja kuusi viikkoa isyyslomalla. Otimme tavoitteeksemme käydä kotimaassammekin lapsien kanssa muutamia perhepäiviä viettämässä, mitkä onnistuvat myös mun vähillä vapailla esimerkiksi aamuohjausten jälkeen. Eilen oli vuorossa huvipuisto, elokuussa suuntaamme Korkeasaareen ja Titinalle taloon kylpylöineen.

Mutta palataampa eiliseen.

 Kävin aamulla ohjaamassa aamutunnit (Sisäpyöräily, Bodypump ja Piloxing), ja kotiuduttuani lähdimme lähes samantien ajelemaan kohti Lempäälän ideaparkkia ja siellä Euroopan suurinta sisähuvipuistoa Fun parkkia. Meiltä Lempäälään ajaa reilun tunnin, ehkä tunti ja vartti. Paikka on siis oikein sopivan matkan päässä kotoa ja mikä parasta: ilman kauheita ruuhkia. Lisäksi ideaparkissa on ilmainen pysäköinti ja parkkiruutukin löytyy helposti. Näin paikalle on helppo ja stressitön tulla omalla autolla.

Ostimme paikkaan perhelipun (65e), mikä sisälsi rannekkeet 2 aikuiselle ja 2 lapselle sekä jonkun verran poletteja peleihin. Taaperoranneke olisi ollut muistaakseni 11e, aikuisten&isompien lasten ranneke puolestaan 19e.
Pikkuneiti nyt ei olisi ranneketta välttämättä tarvinnut, mutta haluttiin ottaa kuitenkin ja käyttää myös pientä muutamissa taaperoillekkin sopivassa laitteessa.
Laitteita paikasta löytyy kaikenlaisia ja olivat erittäin sopivia esimerkiksi meidän melkein seitsemän vuotiaalle tytölle. Yksikseni en olisi paikkaan ranneketta välttis ottanut, mutta kyllä minäkin laitteissa viihdyin. Perheen isoimmat kävivät muunmuassa törmäilyautoissa, kapselissa, G- forsessa, spinnissä ja 6D- leffoissa. Taaperon kanssa kävimme karuselleissa, viikinkilaivassa sekä junaradalla.
Tästä linkistä pääset tutustumaan paikan laitteisiin tarkemmin.


Paikasta löytyy kohtuuhintainen ravintola, jossa oli ihan hyvä tarjonta ruokia kaikenikäisille (vauvoillekin olisi löytynyt omaa murkinaa kylmäkaapista kylläkin). Ainoa miinus raflassa oli siisteys. Tai sitten se vaan entisenä ravintolapäällikkönä pistää aina silmään. Ruuhkia ei ollut, mutta siitä huolimatta pöydät olivat joka käynnillä likaiset (söimme"kahdessa osassa" ja lisäksi hain vielä vauvalle maitoa kolmannen kerran). Ehkä henkilökunta ei sitä samalla lailla huomannut, koska kävivät salissa harvemmin (asiakkaat hakivat valmiit tuotteensa kassalta).

Funparkissa oli myös kiva karkkikauppa, eikä sekään ollut mielestäni pahanhintainen ollenkaan. Jätskiannoksiakin olisi ollut jos minkälaisia, mutta ne jäi meille seuraavaan kertaan.

Tällä kertaa ulkolaitteisiin emme ehtineet, kuten emme myöskään hoplopin puolelle. Mutta kivaa oli kyllä. Itse en viihdy ruuhkissa sitten ollenkaan, joten täällä oli mukavan väljää ja kiireetöntä olla.
Varmasti palaamme tänne paremmalla ajalla talvella, jolloin voisi käydä Ideaparkin puolella syömässä ja shoppailemassa. Voin lämmöllä suositella paikkaa stressittömämpää hauskanpitoa etsiville perheille. :)

Ja kuten eivät muutkaan kirjoitukseni, tämä ei ole maksettu mainos, vaan puhtaasti omaan kokemukseeni pohjautuva! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti