"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kuvia ja kuulumisia viikolta 44

Marraskuussa ollaan!!!!

Meikäläisellä on ollut tapahtumarikas, mutta kuitenkin oikein mukava viikko. Tässä vähän kuulumisia päivätasolla kuvien kera! :)

Maanantai 26.10. ja sairaalaselfie.....

Kävin siis magneettikuvissa Hyvinkään sairaalassa. Minulla on lähemmäs puoli vuotta vaivannut polvi (se jo kertaalleen operoitu..) ja lääkärikin epäili kierukan revenneen (taas..). Nyt sitten vaan odotellaan tuloksia. Leikkaustarpeen arvio tehdään pe 13.11., joten silloin olen asian suhteen viisaampi.
 Magneettikuvien jälkeen kerkesin syömään oman perheen kanssa ja sitten kipitinkin kiireen vilkkaa Mäntsälään Bodycombattia ohjaamaan.

Maanantaina myös korkattiin jouluateriat! :D Pakkasesta löytyi yksi porkkanalaatikko ja lisäksi olin hankkinut kinkkurullan. Jääkaapista löytyi vielä joulusinappia. Avot! Oli hyvääääää! Namnam!




Tiistai 27.10. "On pakko painaa pitkää päivääääääää..."


Kuva Liipolan peilisalista, missä ohjaan illalla Piloxingia! :)
No ei ole pakko, mutta minun tiistait ovat normaalikaudella piiiitkiä, sillä aloitan työt klo 09:00 ja lopetan klo 20:00. Aamun ohjaan Järvenpään Ladylinella sisäpyöräily Basic- tunnin, Piloxingia ja Ladyt 60+ ryhmää. Suihkun tai syömisen jälkeen suuntaan Lahteen ja siellä Wellamo- opiston ryhmieni pariin. Ilta koostuu kolmesta 90- minuutin pilatesryhmästä ja yhdestä piloxingista. Vaikka päivä on pitkä, se sujuu aina hyvin. Pidän niin näistä ryhmistä, ihan kaikista!♥ Tiistaina olen pitänyt mukana kevyitä eväitä. Yritän noudattaa pari päivää viikossa vähän kevyempää ruokavaliota ja tällainen kiirepäivä sopii tarkoitukseen oikein hyvin. Eli noudatan ikäänkuin omaa 5:2 dieettiäni, tosin kalorit ei tipu todellakaan niin alas kuin sillä "oikealla" dieetillä. Tämä tapa kuitenkin  sopii minulle ja auttaa himoitsemaan myös niitä terveellisempiä herkkuja.




Keskiviikko 28.10.

Aamu aloitettiin ihanalla jouluisella pirtelöllä! ♥ Pirtelö oli pakastemansikka- pohjainen ja piti sisällään suklaa- maapähkinävoi prodea, kaakaojauhetta, kardemummaa, mantelimaitoa ja vettä. Oli ihanaa!
 Kuvissa mun rakkaat tyttöset hassuttelee. Meidän perheessä asuu kaunotar ja komediatähti! :D Ihania ovat molemmat! ♥

Keskiviikkona mulla oli melkein vapaapäivä, sillä ohjasin vain illalla core ja joogatunnit.


Torstai 29.10.


Torstailta on tarjolla pari ruokakuvaa, sillä vietin osan päivästäni keittiössä. Kokkailin muunmuassa ison satsin makaroonilaatikkoa ja jauheliha- kasvispihvejä. Lisäksi leivoin sydäntorttuja. Sydäntorttuihin tein ikäänkuin rahkavoitaikinan. Tosin käytin tavallista margariinia ja vehnäjauhotkin loppuivat kesken. :D Siksipä painelin muodot muotilla (ei oikein voinut pehmeää taikinaa käsitellä) ja kakkulapiolla varovasti nostelin pellille. Päälle laitoin omena- kanelimarmeladia. Ulkonäkö ei välttis oo paras mahdollinen, mutta maku oli aivan loistava. Näitä teen toisekin, toki oikeita raaka- aineita käyttäen.

Sydäntortut valmiina uuniin. Ei mitään kaunottaria, mutta maku ratkaisee ♥
Oletko maistanut jo tätä sitruuna-juustokakku skyria! On hyvää!♥

Uusi seiska mikrotetun questbarin kanssa ♥
Torstai- iltana ohjasin Bodycombatin ja syvävenyttelyn: ihanan settini 24sevenillä Lahdessa. ♥



Perjantai 30.10. 

Rakkaalla ekaluokkalaisella oli aamulla kuumetta, joten hän joutui ensimmäisen kerran olemaan pois koulusta. Toinen itki aamulla kovasti, sillä illalla olisi edessä Halloween- disco, mitä hän on odottanut niin kovin. :/ Sovittiin miehen kanssa, että jos muita taudin oireita ei tule ja tytön kuume laskee päivän aikana, niin menevät pikaisesti käymään juhlissa ILMAN RIEHUMISIA.


No niinhän siinä kävi, että tyttö pääsi isänsä kanssa käymään juhlissa (noin tunnin ajan), joten loppu hyvin, kaikki hyvin. ♥

Itsehän kävin ohjaamassa illalla CXWORX ja BODYPUMP- tunnit. Tuntien jälkeen tapasin ihanan, rakkaan entisen työkaverini iltateen merkeissä!♥ Oi, että oli ihana nähdä pitkästä aikaa. ♥


Lauantai 31.10.

Mun lauantait ovat aikamoisen liikuntapainotteisia, sillä ohjaan ensin Järvenpään Ladylinella RPM 30- , Bodypump- ja Piloxing- tunnit. Sen jälkeen vaihdan pikapikaa Tuusulan Hyvään kuntoon ohjaamaan Perfect Body 50- ja CXWORX- tunnit.


Aika usein loppupäivä/ilta menee löhötessä, herkutellessa ja telkkaria katsoessa. Näin myös eilen, kun meillä oli karkki- ja jopa sipsipäivä.

 Tyttöjen kanssa yleensä katsotaan tallennettu Vain Elämää ja jos ehditään, niin myös Posse. Toki Putousta tuijotetaan myös. Eilen tytöt simahtivat hyvissä ajoin ja korkkasin illalla kauden ekan joulusiiderin. Maistui kyllä! :)



Sunnuntai 01.11. 


Tänään on viikon ainut täysin vapaapäivä. Aamulla nukuttiin kaikki pitkään ja syötiin aamupala koko perheen voimin. Isäntä pistettiin iltavuoroon töihin ja meillä jatkuu tyttöjen kesken arjen puuhat.  Päivällä suuntaamme tytön ekoihin sisä(futis)treeneihin. Sen aikana ajattelin käydä pienemmän kanssa kävelyllä ja kaupassa. Ilta vietetään maailman parhaasta seurasta nauttien ja valmistautuen taas uuteen, hyvään viikkoon.

Mukavaa marraskuuta sinulle! ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti