"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 26. lokakuuta 2015

Kuulumisia viikon vaihteesta
Hellouuuuu!

Lauantaina 24.10. oli liikuntapäivä, kuten kirjoittelin jo aiemmin täällä.
Tämä liikuntapäivä oli mulle kyllä aivan tyypillinen, eli ohjasin mun vakkari lauantain tunnit. Ilo oli kuitenkin nähdä myös uusia treenaajia tunneilla, vaikka valtaosa olikin tuntien vakiokalustoa! :)
Oli mukava päivä, vaikka omalta osaltani sisälsi myös dramatiikkaa: mä nimittäin peruutin mun autoni niin, että se kolhi työkaverin auton kylkeä. Taakseni oli pysäköinyt bussi tosi tyhmästi ja keskityin peruuttamaan niin, etten törmää siihen. Niin, olisi tietenkin voinut huomioida sen vieressä olevan autonkin. :( Noh tää oli eka kerta mun kohdalla ja kamukin totesi sen olevan vain peltiä. Tavallaan hyvä, että saa opetuksen niin, että ei mitään vakavaa tapahdu. Toki bonukset tippuu tmv, mutta sekin on vain rahaa. Terveys ja ihmiset ovat kuitenkin se millä on isompi merkitys. ♥ Vaikka K-Y-L-L-Ä ottaa päähän ja lujaa!!!!

Lauantain loppupäivä sujui kivasti. Katsottiin tyttöjen kanssa tallennettu Vain Elämää- jakso ja muutenkin vain otetiin rennosti. Mies remontoi, kunkas muuten. Kulta ahkeroi niin meidän eteen. ♥
Illalla mulla iski aivan totaalinen  väsymys: hyvä kun jaksoin lasten iltatoimet hoitaa. Päätin lähteä samaan aikaan nukkumaan pienimmän rakkaan kanssa, tosin otin joululehden sänkyyn lukemiseksi. Lukemiseen asti en päässyt, koska nukkumatti saapui kuin varkain. Loppuen lopuksi vetelin sikeitä lähes kellon ympäri. :)

Sunnuntaina 25.10. heräsin hyvin levänneenä. Aamu touhuttiin perheen kanssa. Ehdimpä myös ottamaan rennosti joululehteä lukien. Illalla kävin vetämässä BODYCOMBAT- tunnin Torikadulla Hyvinkäällä. Torikadulla on aina mukava vierailla: henkilökunta ja asiakkaat ovat ihan huippuja. Oli muuten aivan huippua vetää vain yksi tunti. Virkisti kivasti löhöpäivää tuntumatta liikaa työltä.

Tänään maanantaina 26.10. on päivä startattu hitaasti. Mies lähti töihin jo aikaisin ja koululainen halusi itse valmistaa aamiaisen ja koulutielle valmistautumisen. Minä loikoilin sängyssä uneliaan taaperon vieressä ja tein tilauksia netin kautta. Tilaukseen lähti Massilta muunmuasssa questbar- patukoilta ja Fitnesstukusta esimerkiksi whey- 80 prodejauheita.


Aamiaiselle päätin valmistaa pitkästä aikaa prodelettua (ban-toffee), minkä nautin mustikoiden ja kalorittoman mustikkakastikkeen kera. Onneksi tänäkään aamuna ei tarvinnut lettuaan syödä yksin, kun suloinen ääni vieressä hoki:"Anna, anna anna.." Meidän ikinälkäinen pörröpää! ♥


Aamukahvin kanssa tuli nautittua vielä pikkupatukka, mitä sitäkään en yksin syönyt! :D


Tälle päivälle mulla on suunnitteilla Veeran päiväunien aikaan tehdä yksi uusi sisäpyöräily- ohjelma. Ehkä katsomme päivällä yhdessä jonkun joululeffan (on just sellainen fiilis!♥)

Klo 17 mua odottaa polven magneettikuvaus Hyvinkään sairaalassa. Vahva epäillys on revennyt kierukka, mutta tämän avulla saamme asiaan varmuuden ja myös leikkaus/hoitosuunnitelman tehtyä.
Illalla ohjaan vielä tunnin  Bodycombattia Mäntsälässä Kuntokeitaalla ja uuden viikon eka päivä huipentuu The walking deadiin miehen kanssa kera iltapalan.

Miten sun viikonvaihde sujui? Toivottavasti hyvissä merkeissä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti