"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 12. lokakuuta 2015

Viikon kuulumiset
Uusi viikko on täällä taas

ja aika kulkee järjetöntä vauhtia. Mun päivät ovat aika täysiä, joten bloggailu on jäänyt vähemmälle. Viime viikolla työskentelin ma-ke ja pe-la. Lisäksi muu aika kuluu tiiviisti lasten kanssa ja talouden hoidossa. Olen päättänyt, että vapaapäivisin en tee suunnittelu ynnämuuta etätyötä, vaan nämä hetket ovat varattuja perheelle. Näin myös viime viikolla.

Viime viikolla töiden lisäksi:

...Koitin herkutella terveellisesti raakasuklaalla ja valkuaispannarilla, jonka ohjeen löydät täältä .
Näistä aineksista syntyi mahdottoman hyvä raakasuklaa!
Pannarini epäonnistui, sillä käytin kamalan makuista pöytämakeuttajaa sekä menin tilsimään seosta haarukalla kesken paiston, koska huiput meinasivat palaa. Ei silloin tullut mieleen, että palamista pahemmalta maistuu lässähtänyt muna, yök! Seuraavalla kerralla käytän ensinnäkin isompaa sekoitusastiaa, makeutan paremmalla aineella, sekä tasoitan kevyesti seosta ennenkuin työnnän sen uuniin...Vietin paljon aikaa mun lasteni kanssa (yllätys yllätys..). Käytiin muunmuassa metsäretkellä, minä nallepyjaman housuissa! :D Onneksi asumme maalla ja metsä tuossa heti talon takana. Vietettiin myös leffailtoja ja kannustettiin Suomen huuhkajia ja lentistaitureita. Ja herkuteltiin..myös ihan oikeilla karkeilla lauantaina.. Kuvassa tytöillä on naamiaisleikki. Ihanaa, kun tytöillä on niin yhteinen sävel melkein kuuden vuoden ikäerosta huolimatta. Edelleen heitä tulee seurattua usein kyyneleet silmissä: toiset nyt ovat kertakaikkiaan niin suloisia. ♥..Koitin syödä terveellisesti. Joka aamu on edelleen startattu hyvillä eväillä puuron tai esim rahkan kanssa. Lounaskin on sujunut hyvin, mutta kyllä päiviin on mahtunut myös tuota "ynnä muuta." Tällä hetkellä pidän huolen, että perusruokavalioni pysyy järkevänä. Kun aika on taas kypsä (pikkuisen hektisyys helpottaa), niin silloin kokonaisuuteen kiinnitän parempaa huomiota. Ensimmäinen tavoite karkkipäivä vain kerran viikkoon ja arkiruokailu mahdollisimman monipuoliseksi ja järkeväksi. Siihen pystyn kyllä! :) Nyt kuitenkin iltasella sallin itselleni sen punkkulasin, jos siltä tuntuu.. :)


Kaikenlaista muutakin on tullut tehtyä, mutta ne enemmän tai vähemmän töihin liittyvää.
Tänään työpäivä on jo startattu etätöillä: suunnittelin ja tein musiikit Ladyjen teemaan huomiselle. Lisäksi olen pari miksauslevyä tehnyt valmiiksi. Vielä ennen ohjaamaan lähtöä olen tekemässä itsestäni esittelytekstin Ladylinen ohjaajaesittelyyn sekä valmistelen huomisia pilatesryhmiäni, joille lupasin vähän uusia liikkeitä hautumaan syysloman ajaksi.

Tänään ohjailen pari sisäpyöräilytuntia Tuusulassa sekä Bodycombatin Mäntsälässä. Kiva ilta on taas tulossa. :)

Mukavaa viikon alkua myös teille! :)

-Hanna-

PS: Sain muuten kutsun nyt sinne polven magneettikuviin. :) Hyvinkään sairaalassa mut kuvataan 26.10. ja 13.11. tehdään leikkaustarve arvio. Vihdoin homma etenee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti