"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Ihana aamu

Tämän päivän
lepo vaihtui palauttavaksi aamuliikunnaksi. Kävin  aamulla tuuraamassa 45minuutin spinningin ja puolen tunnin coren. Pikkutyttökin pääsi mukaan lapsiparkkiin ja oli oikein iloinen siitä.
Mulla vieläkin puskee extra hikeä juhannuksen jälkeen. Spinnussa hiki virtasi, mutta kyllä pyyhe kastui coren puolella lisää. Joskohan pikkuhiljaa juhannusturvotukset olis poissa? Hyvä, että irtoaa...
Aamuliikunta on kyllä ihan parasta. Kroppa herää paremmin, eikä tartte koomailla koko päivää. Ja mikä parasta, päivän liikunnat tulee hoidettua heti aamulla, joten jää koko päivää aikaa muulle elämälle.
Mulla oli ennen tosi paljon aamutunteja kalenterissani, tällä hetkellä vakkaristi on vain torstaiaamu. Onneksi elokuusta eteenpäin niitäkin on enemmän.

Laitan oheen muutaman biisin tämän päivän jumpista. Me tyttösen kanssa lähdetään isoon kaupunkiin ostoksille ja sitten kekkereille! Ostoslistalla on ainakin uusi uimapuku ensi viikolopun koulutsta ajatellen (en oo varmaan kauheen uskottava vesiliikunnan opiskelija lappubiksuissa..).


Ihanaa keskiviikkoa!


1 kommentti:

  1. Minäkin olen kyllä ehdottomasti aamutreenien kannalla! Aluksi valitin uuden työpaikan välivuorosta (10-18), mutta nyt olen oppinut tykkäämään koska aamulla ehtii hyvin salille ja illalla jää vielä aikaa tehdä jotain. Iltavuorossa kun ei aamulla ehdi kun salille ja illalla ei ehdi myöskään enään mitään.

    Aamutreeneillä saa sellasen enrgiapiikin että hyvin jaksaa koko päivän ja se hyvä fiiliskin tulee jo aamulla eikä pari tuntia ennen nukkumaan menoa ;)

    VastaaPoista