"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Vihdoinkin tuloksia!!!!

Hyvää huomenta!

Olen muutamaan kertaan jo maininnutkin, että silmämääräisesti olen huomannut että kiinteytymistä on tapahtunut, vaikkei mitattavia tuloksia vielä olekaan tullut. No nyt on!!!!! Nimittäin kilon on paino tippunut ja kaksi senttiä vyötäröltä lähtenyt. Tämä siitäkin huolimatta, että takana on pari päivää kahvakuulan kanssa riehumista ja taatusti on liikunnan aiheuttamaa turvotusta mukana. "Enään" neljä kiloa matkaa jäljellä saikkua edeltävään aikaan. Kuitenkin vyötärön ympärys on jo nyt sama kuin silloin, joten kyllä sitä painoa on lihakseenkin mennyt.
Tähän on päästy lopettamalla laihduttaminen. Pyrin syömään riittävästi (ruokaa olen lisännyt entiseen verrattuna) ja pitämään huolta riittävästä proteiinin saamisesta jokaisella aterialla. En kiellä itseltäni mitään, mutta kun herkututtaa, niin kuuntelen itseäni: tekeekö sitä oikeasti mieli, vai olenko vain nälkäinen. Ja riittääkö kohtuullinen määrä, ei tartte aina megasäkkiä syödä. Harrastan myös muuta juttelua itseni kanssa ja teen hyviä yksittäisiä valintoja. Eteenpäin ajaa ensisijaisesti halu voida ja jaksaa paremmin. Siksi terveellisten ja ravitsevien valintojen tekeminen on entistä helpompaa. Ja kaikki on oikeastikin helppoa, kunhan alkuun pääsee. Alussa malttamaton mieleni olisi halunnut hoitaa painonpudotuksen nopeaan tahtiin niukistelemalla, mutta olen onneksi vanhemmiten oppinut malttamaan mieleni. Minulla ei ole varaa menettää vaivalla hankittuja lihaksia, enkä fyysistä liikuntatyötä vähillä kaloreilla jaksaisikaan. Pitää olla polttoainetta tankattuna.
Voi että, tuli taas lisää motivaatiota tehdä oikeita valintoja ja edetä hitaasti. Puntari ei ole minulle tärkeä mittari, vaan peili ja mittanauha (tosin tähän mennessä oon mitannut vaan vyötärön ympärystä, tänään otan muutkin mitat....).
Tämä päivä on aloitettu puurolla, mihin sujahti sekaan marjasoppaa, mustikoita ja raejuustoa. Syön puuroa ehkä 3-4 aamuna viikossa. Ihan fiiliksen mukaan mennään. Välillä aamiaisella on leipää ja rahkaa, toisinaan munia ja vaikkapa makkaraa, mutta pääsääntöiseti kohtuu terveellisesti mennään.
Ja sitä proteiinia on aina mukana, jotta kroppa käynnistyy.
Yhtä kaikki, aamiaista en jätä koskaan väliin. Jos on herätys ennen kukonlaulua, saatan päräyttää sheikkerissä pirtelön tmv nestepitoisen aamiaisen.

Jaahas, nyt lounaalle ja sitten jumppailemaan.
Tämän viikon liikunnat näyttävät tältä:

Ma: 
 • Kahvakuula 1,5h
Ti: 
 • Kahvakuula 3h, kotitreeniä rvp:ssä
Ke:
 •  Kahvakuula 1h,
 •  RVP 1h, 
 • Piloxing 1h
To:
 •  Spinning 60min (2x30min),
 •  Bodypump 1h30min (1x30+ 1x60min), 
 • 60+jumppa 1h, 
 • RVP 1h,
 •  Functional training 1h(enemmän valmentajana), 
 • lyhyt salitreeni (yläkroppa painotteinen+ jalkaprässi ainakin..)
Pe:
 • LEPO
La:
 • Futispeli 1h+lämpät
Su:
 • RVP 1h
 • Bodypump 1h
Näillä eväillä ja terveellisillä valinnoilla mennään! :)
Mukavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Mäkin pistin töiden takia varsinaisen laihdutuksen tauolle ja aloin kiinnittämään huomiota vain siihen säännöllisyyteen ja monipuolisuuteen tarkemmin. Siihen miltä itsestä tuntuu ja jättää tapasyöminen jota laihdutuksestakin osittain tuli.

  Olo on ainakin ollut parempi ja painokin on päässyt hieman laskemaan, tosin takana ei ole kuin vasta viikko tätä ei-laihdutusta :) Olen kyllä tehnyt myös lihaskuntoa huomattavasti enemmän!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Someday sinullekkin tähän Ei- laihduttamiseen. :)
  Hienosti on sullakin homma lähtenyt käyntiin. Oot tosi fiksu, kun et yritä liian montaa kärpästä lyödä yhdellä iskulla. Parempi keskittyä työasioiden sujumiseen ja pitää ravintoasiat sellaisina, että voi paremmin. Sitäpaitsi, jos ajatukset pörrää liikaa ruoan ympärillä ,niin eihän se yleensä hyvin pääty.. TSEMPPIÄÄÄÄ!

  VastaaPoista