"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Uusia treenivaatteita kuvina ja sunnuntain treeniä

Iltaa!
Oon viettänyt tänään kotipäivää. Innostuin testailemaan vähän uusia treenivaatteita. Ohessa muutama niistä kuvattuna:
Ensimmäisen kuvan vihreän paidan löysin H&M:ltä. Ostin sen vain ja ainoastaan siksi, että maksoi vain 5€!!!
Empä muistanut, että olin taannoin tilannut juuri samanväriset wrapit combattiin. Nuo "taisteluhousut" tilasin Les Millsiltä viime syksynä, mutta empä oo paljon kerennyt niitä käyttämään. Liila asu on ostettu H&M:ltä myös. Ostin paidan turvotuspäivien varalle. Meiksin mahan tuntevat tietävät, että niitä on usein... Ei näytä luonnossa telttakankaalta, vaikka onkin vähän löysempi vyötärön kohdalta. Laskeutuu kivasti ja on mukavan pitkä (nimim.pitkäselkäisenä napapaitoihin tottunut...). H&M:ltä tarttui mukaan myös parit urheilurintsikat, joista toiset ovat ihanan loistavat oranssit. H&M oli mulle uusi ja positiivinen tuttavuus urheiluvaatteiden rintamalla: edullisia mutta todella loistavia vaatteita. No kestävyydestä en itse vielä osaa mitään sanoa, mutta laadukkailta vaikuttavat.


Lisää kuvateksti
 Alla olevan paidan tilasin Nikeltä, kuten myös kaikissa kuvissa näkyvät kengät. Tulipa Nikeltä pari muutakin toppia, mutta tällä hetkellä pyörivät pesukoneessa. Valitan huonoa kuvanlaatua. Puhelin selkeesti säikähti mun valtavaa habaa! :D  

Tämän paidan tilasin Les Millsiltä taannoin. On kivaa verkkokangasta, eli hengittää hyvin. Sopii siksi erinomaisesti combattiin. Huppu tuo mukavaa vaihtelua treenipaitaan ja tekee asusta rennomman näköisen. Les Millsiltä tilasin myös Bodypump- paidan, mikä ei nyt kuviin päässyt (on vähän makkarankuori vielä, mutta ei kauaa...).

 Koska innostuin opettelemaan kuvien siirtämistä koneelle, niin kuvasin samaan syssyyn myös tämän päivän vähän erilaisen lounaan:
Nimittäin:


  • Wilhelm- makkara (valkosipuli)
  • 250g kirsikkatomaatteja 
  • 1/3 kurkku
  • 2rkl raejuustoa. Ei sitä itselleen jaksa kummempaa ruokaa laittaa. 


Tänään olen ollut laiska, en ole jaksanut edes ulos lähteä. Myös treenit vedin kotona: Ensin tein kokonaan uuden Bodycombatin (52), pari biisiä tein ekstrana ja loppuun vielä 20 minuuttia core- treeniä. Yhteensä 1h45minuuttia tiukkaa treeniä. Lisäksi venyttelyt on luvassa suihkun jälkeen. Vai olenko oikeastaan edes suihkun tarpeessa????? 

Jatkossa tulen laittamaan enemmän omia kuvia tänne, sillä minä blondi opin ihan itse laittamaan kuvat koneelleni. Kameraa sentään olen osannut käyttää jo jonkun aikaa!
Nyt iltapalaa nassuun ja Kostoa kattelemaan! Ainiin ja sinne suihkuun myös! :)

2 kommenttia:

  1. Henkasta löysin samat caprit ja on toiminut todella hyvin ja vaikka pesua tulee usemapana kertana viikossa (joo, housut on ehdottomat lempparit) niin hyvin kestää eikä näytä vieläkään kulahtaneilta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla kaima! :) Henkkamaukan vaatteet tuntuivat käsissä hirmu hyviltä, ihanaa materiaalia. Arvelinkin, että kestävät hyvin. Ja siis hinta on niin edullinen, ettei haittais, vaik ei niin pitkäikäisiä oiskaan kuin esim nike ja adidas.

    VastaaPoista