"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kuntosaliharjoittelua ja bodycombattia

Ihanasti kivistää lihaksia, tietää taas tehneensä jotain!

Eilen nimittäin tein toisen salitreenini tällä viikolla. Enempää ei sitten tähän viikkoon mahdukkaan, muutamat Bodypumpit tietty takaa kestovoimatreenin.
Eilen treenasin ensin kotosalla uuden Bodycombatin tahtiin. KYLLÄ saa kotonakin lajista paljon irti, ihan superhiet vedin pintaan. Mulla tosiaan on alle kuukauden kuluttua paluu Bodycombatin ohjaustehtäviin. Aika haastava tämä uusi ohjelma on palata, mutta mulla on sen verran useita ohjauksia sovittuna, että en halua millään vanhalla ohjelmalla vetää. Nyt opettelen tämän uuden kunnolla ja treenaan paljon tekniikkaa, niin eiköhän se siitä. Minun vahvuuteen kuuluu valmentaminen, joten se puoli on varmasti kunnossa.
Jalkatekniikoissa on itselläni tekemistä, koska polvileikkauksen jäljiltä toinen jalka on vielä vähän hitaampi. Mutta treeniä, treeniä, treeniä...
Tänään olen menossa Bodycombat tunnille asiakkaaksi, joten voisin kirjoittaa illalla/huomenna Bodycombat 52- arvostelua asiakkaan (ja tottakai vähän ohjaajankin) näkökulmasta.
Mulla on pari paikkaa mielessä, mihin voisin mennä tänään taistelemaan. Pitää vaan varmistaa, että uusi ohjelma on vaihdettu.
MUUTOKSIA SUUNNITELMIIN: Muuttuvien tekijöiden vuoksi tämän päivän suunnitelmat toteutan perjantaina. Mennään silloin testaamaan meille uutta paikkaa tyttösen kanssa: minä ryhmäliikuntaa ja tyttö lapsiparkkia. Tänään siis on pyhitettävä viikon ainut lepopäivä.
Raporttia siis luvassa perjantaina tai sunnuntaina. 


Mulla oli eiliseksi buukattuna muutama tunnin kuntosaliohjaus, joten ajattelin niitä ennen tehdä oman ylävartalotreenin.
Tällaisella ohjelmalla sain tämän päivän lihasarkuuden aikaiseksi:
 • Alkulämmin crosstrainerilla 5min
 • Alataljasoutu 3x 12x 40kg
 • Rintaprässi 3x 12x 35kg
 • Leuanveto laitteessa 3x12
 • Dippi laitteessa 3x 12
 • Hauiskääntö käsipainoilla 2x 12x 7kg
 • Kickbäck- käsipainoilla 2x12x 7kg
 • Vatsakierto laitteessa 2x12x 25kg (molemmat puolet x2)
 • TRX:llä hoover muutamat pidot
 • TRX:llä muutamat punnerrukset+ polven veto rintaan
 • TRX:llä muutama sarja kulmasoutua
 Tein treenin tehokkaasti vastapareina, joten koko tähän pläjäykseen meni aikaa alle 40min.
Hyvä treeni, parempi mieli.
  
Oon ollut positiivisesti yllättynyt, miten paljon on tullut kuntosaliohjauskyselyitä näin kesälläkin. Toisaalta, monilla on kesälomalla aikaa aloittaa uusi harrastus ja se kannattaakin aloittaa sillon, kun pystyy paneutumaan asiaan kunnolla. Sitten arjen taas koittaessa on uudesta harrastuksesta tullut jo mukava osa elämää, joten hyvällä tiellä on helpompi jatkaa kiireenkin keskellä. Kesällä kuntosaliharjoittelua on kiva yhdistää vaikka lenkkeihin, näin alku- ja loppulämmöt voi tehdä aurinkoisesta säästä nauttien.


Tänään menen töihin yhden tunnin saliohjauksen verran. Muuten luvassa on lepoa ja laatuaikaa perheen kanssa.
Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti