"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuu ja...

... Uudet kujeet

Joulukuu vaihtui minun ja tyttöseni osalta Oulussa. Tultiin tänne minilomailemaan. Yö sujui hyvin makuuvaunussa, vaikkei itselleni oikein uni maistunutkaan. Perillä oltiin aamulla.
Olen aamulla katsellut Oulun ryhmäliikuntatarjontaa, josko pääsis/jaksaisi lähteä kerran täälläkin treenaamaan.Mulla on joulukuuksi tavoite käydä asiakkaana tunneilla vaikkapa kerran viikossa. Nyt kun kalenteri on tyhjentymään päin, on enmmän tilaa myös omille harrastuksille.
Mulla tuli eteen sellainen tilanne, että kalenteri tyhjenee kevääksi muutenkin: uudet tuulet puhaltavat työelämässä. Sain vakkarityön ja sellaisen pestin, missä pääsen käyttämään omaa osaamistani tosi laajasti, ja mikä nitoo yhteen koko aiemman työ ja harrastushistoriani ravintolapäällikön hommista musiikin tekemiseen.
En paljasta sen enempää, ennekuin nimi on lyöty paperiin. Jokatapauksessa olen äärettömän iloinen: sain juuri sellaisen työn, mistä olen haaveillutkin.
Ja tämä vahvistaa käsitystäni siitä, että kaikella on tarkoituksensa! Hoida hommasi hyvin ja kuuntele sydäntä ja järjen ääntä! Ole rehellinen, äläkä alistu huonoon kohteluun. Ihan kaikki on mahdollista!


Mukavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselle, täällä ainakin innolla jo odotellaan että päästään kuulemaan uudesta työstä! :)

  Mukavaa viikonloppua sinnekkin!
  Nyt tuo kuva jo sopii tännekin, kun saatiin viimeyönä jo vähän lunta ja tuuli on tyyntynyt. Ekan kerran tuli tänä aamuna jo vähän jouluinen fiilis :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Finde! :)
  Liikunta- alan esimiestyö on kyseessä, suht luova ja vastuullinen sellainen! :)
  Kyllä on tullut lunta ihan kiitettävästi. Hassua oli, kun Etelästä lähdettiin oli ihan SIKANA lunta ja pohjoisessa ei yhtään! :O No eilen satoi sitten tännekkin, ei tosin niin paljon kuin Etelässä on. Joskus näinkin päin.
  Mukavaa sunnuntaita sinnekin! :)

  VastaaPoista