"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

1. adventtisunnuntai

22.yötä jouluun.

1.adventti otettiin osaltamme vastaan Oulussa. Pieni tyttö leipoo pipareita mummon ja tätinsä kanssa. Ihana joulun tuoksu täyttää asunnon.
Eilen saatiin myös Ouluun lunta, joten kaunista on. Pakko todeta tähän väliin, että lunta ei ole puoleksikaan niin paljon, kuin Etelä- Suomessa: joskus mennään näinkin päin!


kuva sivulta:taloforum.fi
Tälle päivälle on luvassa ainakin sukulointia. Jos kerkeän, menen myös treenailemaan illalla. Huomeniltana on meinaan suunniteltua shoppailureissua ja glögiä hyvässä seurassa luvassa. Ja tiistai- aamusella suunnataan takaisin Etelä- Suomeen.

Eilen käytiin Energia- areenalla Kärpät- TPS pelissä kolmen sukupolven naisvoimin. Sen kerran kun minä tuonne pääsen, niin suosikkijoukkueeni peli ei kulkenut ei sitten ollenkaan.Tai no kyllähän joukkue peliä hallitsi...mutta Tepsi hoiti maalien teon. Noh, tappiosta huolimatta oli kiva käydä pelissä. :)
Pikkuneiti ilmeisesti huomasi, ettei ole mitään
katsomisen aihetta pelissä: siispä hän päätti ottaa yli tunnin päikkärit! :D
 Noh, pitää Etelä- Suomessa käydä katsomassa Kärppämatsia, jos vaikka näkis sitä todellista Kärppätaistelua sitten.

 I.adventtisunnuntai jatkuu siis täällä Pohjois- Suomen keskuksessa. Jouluun on enään 22.yötä. Kunhan kotiin pääsemme, niin täytyy alkaa valmistautumaan ihanaan juhlaan todenteolla. Toki omalla kohdallani alkaa valmistautuminen myös uuteen työhön. Joulun aloituksesta tulee arvioitua kiireisempi, sillä olin laskenut sen varaan, että töitä on joulukuussa tosi vähän, kun opistot on tauolla. Noh toisin käy, mutta on kyllä sen arvoista aivan varmasti.

Nyt piparin syöntiin ja sitten omaa mummoani, tytön isomummoa katsomaan!

Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti