"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 22. joulukuuta 2012

Loppuviikon tohinoita ja PT- hehkutusta!

2. yötä jouluun on...

Huhhuhhuh... KIIREKIIREKIIRE! Torstaina mietin epätoivoisena, miten selviän loppuviikosta. Aika oli ihan kortilla ja tekemistä hurjasti. EI siis vain joulutekemistä, vaan työjuttuja. Piti saada tehtyä kevään ryhmäliikuntakalenteri, väsätä jouluteema- ohjelmat, Bodycombatin jouluspesiaalit yms yms.. Ja toki tein siinä "sivussa" ihan täyttä päätä töitä: ryhmäliikuntaa ja PT- puolta.
Mutta kaikesta on selvitty hyvin: jouluteemat meni oikein kivasti, toistaiseksi viimeinen combattini oli ehkä paras ikinä ja kevään lukkari on ulkona. Lisäksi jouluostokset ruokineen on ostettu. Kotona on tosin vielä kaaosta, mutta ihan sama. Siivotaan tänään ja huomenna. Meille tulee ihana joulu, oli koti tiptop tai ei.

Keskiviikkona sain lisäystä jo muutenkin hyvälle työmotivaatiolleni. Tehtiin Personal trainer- asiakkaani kanssa välimittauksia. Meillä takana yhteistä taivalta nyt vähän reilu kolme kuukautta.
Tulokset olivat aivan mahtavat. Vyötäröltä oli kadonnut jo yli 10 senttiä, samoin lantiolta. Kuntotesteissä tuli hienot parannukset: osa lihaskunnosta (30sekunnin testit) parani lähemmäs puolella. Mailin kävelytestissä aika oli minuutin parempi kuin viimeksi, mutta syke n.30 lyöntiä matalampi! Ihan uskomatonta.
Tällä minun asiakkaallani on mieletön motivaatio ja ihailtava asenne. Hän tekee kiltisti kaiken mitä pyydän ja porskuttaa tyytyväisenä eteenpäin. Myös maalaisjärkeä löytyy ja kykyä kuunnella itseään.
Ai että treenarista tuntuu hyvältä asiakkaan puolesta. Ja tottakai se vankistaa myös uskoa omaan osaamiseen, vaikka kunnia kuuluukin "työnsä" nöyrästi tehneelle.
 Osa tavoitteista on täytetty jo valmennuksen puolivälissä, joten nyt alamme yhdessä opettelemaan vieläkin rennompaan asenteeseen, millä hän pärjää myös valmennussuhteemme päätyttyä. Toki en ole epäillyt hetkeäkään hänen pärjäämistään. :)

 Tänään on ollut kaikin puolin hyvä päivä. Kävin tänään vetämässä uudessa duunissani ensimmäiset tuntini: Piloxing ja RVP- jouluteema. Jäi oikein hyvä mieli ja uskon muidenkin viihtyneen. Töiden jälkeen kävin kahvilla tapaamassa ihanaa ystävää, jolla oli kyllä aivan valloittava vatsa. Sitten vaan jännäämään, milloin se ulkoistetaan.. :)

Kotona katseltiin tytön kanssa Shrekin ikuista onnea (voi nyyh, piti tietty vähän tiristellä..).
Sen jälkeen leivottiin pipareita ja reippaina tyttöinä vielä koristeltiinkin niitä melko paljon. Huomenna isäntä saa niitä viedä lahjojen kyytipoikana eteenpäin.


Illalla olisi vielä pakkaustouhuja sillä aikaa, kun tyttö koristelee kuusen isänsä kanssa! ♥ Kiva päivä takana. Ihanaa kun saa huokaista ja viettää laatuaikaa rakkaidensa kanssa!

Huomenna on vielä muutama tunti vedettävänä: RVP ja jooga. Tapaan myös erään PT- asiakkaani. Sen jälkeen rauhoitutaan joulun viettoon.


"Tästä tulee joulu parhain" kuten 4- vuotias sydänkäpysemme sanoi! ♥♥♥ Ei kommentteja:

Lähetä kommentti