"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulutauko ohi

Hiphei!
Pari päivää rentouduttiin, maattiin ja syötiin ja sitten tapahtui paluu kiireen keskelle. No viikko enään kaksia töitä päällekäin, joten helpottaa kohta.

Joulu sujui tosi ihanasti perheen seurasta nauttien. Ulkoiltiin ja syötiin hyvin. Iltasella rentouduttiin myös miehen kanssa kahden kesken viinipullo avaten. <3

Jouluna söin yllättäen melko vähän, tosin laatu oli osittain mitä sattuu kuten suklaata. Jouluna voi aivan hyvin ottaa rennommin kunhan muistaa kohtuuden kaikessa. Itse taisin säästyä liikakiloilta, korkeintaan suolaisemmasta ruoasta ja suklaasta on turvotusta.

Joulupukin mielestä olin ollut tosi kiltti tyttö, ainakin lahjojen määrästä ja laadusta voisin näin päätellä.
Sain muunmuassa juuri markkinoille tulleen uuden iPod Nanon, liput Vain elämää live konserttiin (JEEEEE), Pleikka kolmoselle Singstar suomihuiput, hajuvettä, kosmetiikkaa yms yms...Ja tottakai uuden yöpaidan ja joulun muumimukin, kuten joka vuosi.

Tapaninpäiväksi olin tarkoituksella buukannut itselleni pari ryhmäliikuntatuntia, jotta olisi pakko lähteä liikkumaan (tunnen itseni ja tuskin ilman tunteja olisin mihinkään sohvalta liikkunut..).

Tämän viikon liikunnat näyttävät tältä:

Tapaninpäivä Ke:
 • Kinkunsulatus spinning 1h
 • Boot Camp 1h

To:
 • Bodypump 1h
 • Jooga 1h

Pe:
 • RVP 1h
 • Bodypump 1h

La:
 • Spinning 30min
 • Kahvakuula 30min
 • Piloxing 1h
 • Jooga 1h

Sunnuntaina ehkä vielä jotain ennen konserttia???
Mitäs vielä?? Hei, tilattiin muuten pumppisetti kotiin. Lähinnä tuota minun miestäni ajattelin kun tykkää kotonsa treenata, mutta onpa siitä itselleenkin hyötyä, kun treenailen uusia ohjelmia.
Tänään tuli postista viestiä, että tervetuloa noutamaan. Myös steppilauta on hankintalistalla. :)

Mutta nyt täytyy lähteä nukkumaan, jotta jaksan huomiset kinkunsulatusjuhlat ja etenkin niiden ryhmäliikunnan vetää kunnialla.

Palaan asiaan vielä tämän vuoden puolella!

2 kommenttia:

 1. Aikamoinen arkeenpaluusetti! Riittikö tunneillesi porukkaa heti tapanina? Itsekin olen käynyt tällä viikolla neljällä tunnilla ja tänään olisi vielä tarkoitus yhteen jumppaan mennä. Yllätyin, miten tyhjää salilla oli. Ehkä ruuhkat alkavat vasta tosiaan 2. tammikuuta.

  Kiitos muuten mielenkiintoisista kirjoituksista! Jonkun aikaa olen jo blogiasi seuraillut, mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan. Erityisesti jumppaohjausjutut kiinnostavat, koska itsekin olen aloitteleva ohjaaja (siis hyvin aloitteleva). Tähän liittyen teinkin uuden vuoden lupauksen: http://ikiliikkujat.com/2012/12/30/toisenlainen-uuden-vuoden-lupaus/

  -Suvi

  VastaaPoista
 2. Moi Suvi!
  Kiitos viestistäsi!
  Jumppaohjausjuttuja on jatkossa tulossa varmasti enemmän uuden pestini myötä! Nyt kun työpäivät ovat pelkkää liikuntakeskusta! :)
  Tapanina vedin ekan tunnin loppuun myydylle salille ja toisellakin tunnilla oli enemmän väkeä kuin normaalisti. Tosin tunteja oli tavallista vähemmän, se vaikutti asiaan.
  Täytyypä käydä kurkkaamassa sinun uudenvuoden lupauksesi huomenna, kun kerkeän paremmin koneelle.
  Ihan loistavaa vuodenvaihdetta ja tsemppiä jumppaohjaajan urale! :)

  VastaaPoista