"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen päivä..

Vuosi 2012 on kohta ohi!


Täällä kirjoittelin optimistisena tälle vuodelle tavoitteita vuoden 2012 ensimmäisenä päivänä.
Mitenkäs ne sitten toteutuivatkaan????

1. Painon pudotus

Paino on edelleen korkeampi kuin ennen polvileikkausta. Olen kyllä saanut vuoden aikana huomattavasti lisää lihaksia, joten osa on varmasti sielläkin. Vaatteet mahtuvat hyvin päälle ja mittanauha kertoo, että tavoitteeseen olisi niillä mittareilla päästy. Kuitenkaan en saanut vuoden aikana ateriarytmiä säännöllisesti ja herkuteltua tuli vähän liikaa sallitummallakin mittarilla mitattuna. Vuoteni on kyllä sisältänyt niin paljon muutoksia, niin paljon raskasta liikuntaa ja muita muuttuvia tekijöitä, joten viimeisten parin kilon kiristykseen ei ole ollut energiaa lähteä. Mutta josko vaikka vuonna 2013! :)


2. Työ/opiskelu tavoitteet   
Täyttyivät yli odotusten.
Personal trainer- opinnot päättyivät sertifikaattiin ja työelämässä olen ottanut monta harppausta eteenpäin tänä vuonna. Vuoden teema oli ehdottomasti vaikeuksien kautta voittoon. Jouduin huomaamaan, ettei tämäkään ala ole aina ruusuilla tanssia näin kauniisti sanottuna. Lisäksi kroppa hajoili syksyllä ja muutenkin keikkalaisuus alkoi rassata perhe- elämää ja omaa päätä. Talven kynnyksellä tämä oli johtanut uusien tuulien etsimiseen ja löytämiseen. Työelämääni olen tällä hetkellä todellakin enemmän kuin tyytyväinen. Toivon ja uskon löytäneeni paikan, missä viihdyn ja mikä tarjoaa minulle myös sopivasti haasteita.
Tiedän, ettei työelämä ole koskaan pelkkää ruusuilla tanssia, vaan joka paikassa on ne omat ongelmansa. Mutta kun perusasiat ja kokonaispaketti on kunnossa, niin ne vastatuuletkin kestää paljon paremmin. Ja itselläni on hyvin suuri rooli oman ja koko muun henkilökunnan viihtymisessä ja aionkin tehdä kaikkeni, että homma pelaa mahdollisimman hyvin ja työntekijöillä olisi  hyvä olla.3. Kotiasiat
Tavoitteet täyttyivät, vaikkei kaikki mennytkään niinkuin onnellisissa elokuvissa. Elämä kulkee seitsemän vuoden sykleissä ja niin myös meille tuli vuoden aikana mutkia matkaan, kahdeksatta yhteistä vuotta kun vietetään. Vaikeuksien kautta voittoon pätee myös täällä. Tällä hetkellä olemme onnellisempia yhdessä kuin varmaan koskaan aiemmin. Toki alkuhuuma oli aikoinaan ihanaa hurmosta, mutta nyt jalat maassa, silmät auki tuntuu hyvältä, kun vieressä on edelleen se sama rakas, jonka kanssa juuret ovat kasvaneet yhteen. Kuin kaksi vanhaa puuta! ♥♥♥ Pikkutyttömme täytti neljä vuotta ja hänestä on kasvanut niin reipas ja ihana pikkuvanha prinsessa. Liian vähän kerkesin hänen kanssaan laatuaikaa viettämään (liekö äideille sisäänrakennettuna syyllisyys..), mutta paljon helliä ihania hetkiä kylläkin! ♥♥♥  Loppuvuodesta teimme erityisesti paljon tyttöjen juttuja yhdessä. :)


4. Blogi
Kirjoitin koko vuoden säännöllisesti. Toki välillä oli hiljaisempia aikoja, koska työ- ja opiskelukiireet puskivat päälle. Siitä huolimatta keskiarvo oli ihan komea ja oman aikomukseni mukainen. Tulevalle vuodelle toivoisin saavani teiltä toiveita juttujen suhteen vielä enemmänkin. Varmasti on tulossa paljon liikunnanohjausjuttuja ja asiaa uudesta arjestani. En malta odottaa tulevaa vuotta!

Mutta nyt kaikki rakkaat lukijat ja muut blogia seuraavat:
mielettömän mahtavaa Uutta Vuotta!
Minä palaan vuoden ensimmäisenä päivänä asiaan uusien tavoitteiden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti