"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Jumppapirkko tässä MOI!

Instagramin puolella eilen jo kirjoittelinkin kuvan kera aiheesta.
Mulla oli nimittäin eilen todellinen jumppamaratooni ohjaajana.

10:00 RPM 30min
10:40 BODYPUMP 1h
11:50 Piloxing 55min
13:20 RPM 50min
14:15 Perfect Body 50min (tämä enemmän valmentamista mulla, mutta esimerkkinä toimin kyllä)
17:00 BODYPUMP 1h

Olen sanonut minulla olevan kaksi työpäivää viikossa ja muiden olevan vaan ohjaamisen harrastamista. :D Nämä pitkät päivät ovat ihania ja etenkin lauantait ovat huippuja, sillä jotenkin tunneilla vallitsee niin aurinkoinen ilmapiiri. Mulla on maailman parhaat asiakkaat lauantaisin ja jokaisena päivänä muutenkin! ♥

Tämä lauantai on tosiaan toinen niistä pitkistä päivistäni, vaikka tuo vika bodypump onkin vain vieraileva tähti silloin tällöin (ja hyvä niin, sillä kahta pumppia päivässä ei oo kauheen järkevää vetää ainakaan säännöllisesti).

Minulle on ehdottoman tärkeää, että annan aina kaikkeni jokaisella tunnilla. Ei ole asiakkaan syy, jos minulla on paljon tunteja päivän aikana. Pidän siis huolen ettei se näy tekemisessäni, vaikkakin ehkä koko päivän hikoiltuaan saattaa se freesiyden puute jostain paistaa. :D
Eilen vedin kaksi bodypumppia ja illan vika tunti meni vielä samoilla painoilla kuin ekakin. Okei, selästä nappasin pienet kiekot päädyistä pois, mutta muuten kuitenkin. Pikkuisen teki kyllä tiukkaa esim hartioissa kymppikilon tangolla, mutta olinpahan uskottava kun tsemppasin itseäni ja muita loppuun asti! ;)

Miten tällainen päivä on sitten mahdollista vetää kunnialla läpi?
Ennakointi ja suunnittelu ovat kaiken A ja O.

Tältä näyttää kuusi ryhmäliikuntatuntia ohjannut jumppapirkko
Eilen aamun aloitin kaurapuurolla, minkä sekaan eksyi marjoja, leseitä, lesitiiniä, raejuustoa sekä marjasoppaa. Lisäksi join ison kupin kahvia ja söin MASS:in proteiinikeksin (etenkin valkosuklaa on just sopivan ihanan imelä mulle). Aamulla nappaan suuhuni myös vitamiinit sekä kreatiinia ja beta alaninea. Tällaisina maratonpäivinä ja muutenkin pitkinä liikuntaviikkoina käytän lisäravinteita, jotta palautuminen tehostuu. Eipä siitä lisäbuustistakaan mitään haittaa ole. Mukaan työpäivään lähti miehen tekemät eväät: ruikkari juustolla ja kalkkunaleikkeellä+ kurkkua ja suippopaprikaa sekä maitorahkaa, minkä seassa oli marjoja, lesitiiniä, leseitä ja marjasoppaa. Lisäksi mukaan lähti pari annosta heraprodea seassaan beta alaninea sekä green tea kapseli ja loput päivittäisestä kreatiiniannoksesta. Ja lidlin proteiinipatukka. Myös särkylääke kulkee varalta mukana, koska tiukan hikoilun jälkeen pääkipu voi joskus iskeä. Ja olispa kamalaa vetää loput tunnit hirveän hedarin kanssa.

Näillä eväillä pärjäsin hyvin ja kaikki meni tuntien välissä. Paitsi tuo särkylääke: sitä ei tarvittu! Liian paljoa ei voisi tuntien välissä syödä, sillä silloin iskee väsymys. Mutta syön vähän ja säännöllisesti, jotta vireystila pysyy hyvänä koko päivän.

Hiukset liimattuna työpäivä takana ja lauantai- ilta edessä

Illalla sitten kotona söin kunnon ruokaa ja KYLLÄ myös lauantaiherkkuja tuli hyvillä mielin vedettyä.

Tänään kroppa huutaa kyllä armoa, mutta onneksi on lepo- ja vapaapäivä. Taidan käydä vähän kävelyllä ja avata sen jälkeen paikkoja rullaillen ja joogaten.

Mukavaa sunnuntaita teillekkin! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti