"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pitkääääää perjantaita ja Bodyattack treeniä


Huhhei ja kiirettä pitää


Kevät on aina tällaista. Saikun jälkeen on tullut painettua pää kolmantena jalkana. On tehty paljon töitä, opeteltu ohjelmia, tehty uusia sellaisia, valmistauduttu attack- koulutukseen ja, ja, ja... Piiiitkän perjantain kunniaksi tein vielä veroilmoituksetkin: yrityksen ja omani. Huhhuh, se on kyllä aina sellainen päivä, että morjens! Joka vuosi mietin, että miksei mulla oo kirjanpitäjää? Samaa miettii mun mies, kun mun kirjanpitoa katselee! :D :D :D Mut ehkä ensi vuodeksi hankin? Jos siellä ruudun toisella puolella on kirjanpitäjiä, niin ilmiantakaa itsenne! :D


Mutta hei, tulipahan taas tehtyä, vaikka aikaa se taas veikin.  Ja jopa reilu viikko ennen takarajaa lähetin eteenpäin! ;)

Pitkäperjantai ei mennyt onneksi ihan kokonaan kirjanpitohommissa, sillä lähdin myös ulkoilluttamaan uusia treenikenkiä ja treenipöksyjä Riihimäen Hyvään kuntoon ja siellä Bodyattack- tunnille! Eiks oo mageet pöksyt? Kuvat ovat mittasuheiltaan hassuja, koska peili on kalteva: alapuoli lähempänä minua. Eli en siis ole malliltani muuttunut pyyleväksi, vaan peili on erilainen.
:D

Mulla on menossa treenikenkien testaus bodyattackiin: koulutushan on ensi viikonloppuna jo! :O Vielä ei ole täysosumaa osunut kohdalle, mutta toki voi syy olla siinä, että olen testannut kaikkia kenkiä vain kerran ja kahdet ovat olleet ensi kertaa jalassa. Toivottavasti läpimurto tapahtuu ennen koulutusta. Puolimaraton lenkkarit ovat hyvät, mutta eivät anna periksi, joten jalka puutuu aivan hirveästi. Ehkä kokeilen niitä vielä niin, että nauhat ovat erilailla pujoteltu ja löysemmät. Noilla kengillä on meinaan hyvä juosta ja hyppiäkkin, mutta kaikki nopeat askellukset ovat täyttä myrkkyä.
Kuvassa näkyvät kengät eivät taas tue niin paljoa, mutta ovat ihanan kevyet. Hypyt eivät ole niin vahvoja noilla, mutta toisaalta nopeat liikeet onnaavat paremmin. Hmmm, testit jatkukoon ja jos huonolta näyttää, niin tutut ja turvalliset crossfit nanot lähtevät koulutukseen mukaan. Ne eivät ole varsinaiset hyppykengät todellakaan, mutta esim bodycombattia vedän ne jalassa ja ovat ihanat siellä.

Tosiaan ensi viikonloppu on sitten bodyattack- koulutusta täynnä. Materiaalit olen saanut tämän menneen viikon alussa. Tutustumaan olen kerennyt, mutta en paneutumaan niin paljon kuin olisin halunnut: nykyisetkin työt kun pitää hoitaa kunnialla ja ohjelmia on vaihtunut paljon. Mutta kuitenkin ohjelmaa olen seurannut kyllä ja onhan tässä päiviä vielä aikaa. Tänään ajattelin aloittaa koreografian opettelun ja tuntisuunnitelman teon. Kiitos tasan kahdenkuukauden takaisen polvileikkauksen, joudun vielä vähän antamaan tasoitusta fysiikassa. Siispä panostan etukäteen koreografian sisäistämiseen ja koulutusviikonlopun satsaan täysillä tekniikan hiomiseen. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin. ♥

Mutta nyt pääsiäisaterian laittoon ja vieraiden odotukseen!

Hyvää pääsiäistä teille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti