"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Bodyattack- koulutus takana...ja ohjauslupa kädessä! :D

Huhtikuuta kaverit!


Mites huhtikuun eka viikonloppu sujui? Mulla sujui erittäin fyysisesti, sillä osallistuin LesMills Bodyattack- koulutukseen Helsingin Herttoniemessä Jukurin Kimmon johdolla.
Olin valmistautunut koulutukseen hyvin, sillä koreografian olin opetellut kiitettävästi ennakkoon ja skriptannutkin biisit. Toki olin myös käynyt muutamilla bodyattack- tunneilla ja treenannut kotona.

Silti minua mietitytti, että olinko kuitenkaan vielä valmis jaloistani tähän hurjaan lajiin, sillä polvileikkauksesta oli aikaa vasta kaksi kuukautta. Mutta olin tehnyt sen mitä pystyin ja vaikka fysiikkani ei ole vielä omalla huipputasollani, niin se oli
tuohon polvileikkaukseen nähden erittäin hyvällä tasolla ja tuskin polvileikkaukseni näkyy ulkopuolisille juurikaan. Lähdin koulutukseen asenteella: annan kaikkeni, sillä enempää en voi antaa.

Lauantaina aloitimme koulutuksen ja toistemme esittelyllä. Mua jännitti aivan hirveesti, kuitenkin edellisestä LesMills koulutuksesta oli jo tovi aikaa enkä tiennyt mitä odottaa. Esittelyjen jälkeen vedettiin kovalla energialla Masterclass. Jo siinä selvisi, että meillä oli kasassa erittäin osaava ryhmä: todella hienolla tekniikalla liikuttiin alusta alkaen. Lauantaina treenasimme tekniikkaa ja teimme ensimmäiset kuvattavat ohjausharjoitukset. Reilu kahdeksantuntisen päivän päätteeksi lähdimme kotiin illan viettoon ja ottamaan haltuun seuraavaa omaa biisiä. Mä tosiaan olin kaikki biisit sisäistänyt etukäteen, joten illan vietin ihan vain perheen kanssa ollessa.

Yöllä ei uni oikein tullut, kun kroppa kävi niin ylikierroksilla ja asioita pyöri mielessä. Heräsin kolmelta kokonaan saaden unenpäästä kiinni vasta juuri ennen herätystä.

Kyllä otti päähän lähteä toiseen päivään muutaman tunnin unien voimin, vieläpä kun vatsakin oli aivan sekaisin. Onneksi toinenkin päivä sujui kaikenkaikkiaan hyvin, vaikka piip- testi menikin alakanttiin varmaan juuri tuon unenpuutteen/vatsan takia. Sunnuntaina tehtiin ohjausharjoitukset pariin otteeseen ja sain mielestäni tosi kivaa palautetta. Teknisiä asioita mulla ei ollut juuri ollenkaan korjattavana, joten aloin varovaisesti uskoa, josko tää päättyisi hyvin...?

Sunnuntai-iltana maistui niiiiiin lasi punkkua


Ja niinhän siinä kävi, että lopputulos oli PASS ja saan alkaa ohjaamaan lajia vaikka heti. Arviontilomakkeeseen sain vielä sydämenkin Connection- kohtaan, mikä lämmitti mieltä valtavasti! ♥ Olen todella helpottunut ja onnellinen lopputuloksesta. Mieli (ja keho) oli eilen niin väsynyt että tuli pillitettyä kotimatkalla oikein huolella. :D Onneksi ajelin autoa yksin. :)
 Matka näiden leikkausten sun muiden jälkeen ei ole ollut aina ruusuilla tanssia, mutta olen yrittänyt huonoilla hetkilläkin ajatella positiivisesti ja painanut menemään vieläkin lujemmin. Lopputulosta pidän kovan työn lopputuloksena.

Mitäs nyt sitten? Pari päivää koitan olla ajattelematta Bodyattackia liikaa, vaan panostan mun muihin tunteihin ja töihin ylipäätänsä. Mutta sitten alkaakin matkani huipuksi bodyattack- ohjaajaksi. Se tarkoittaa, töitä, töitä ja vielä kerran töitä. Ja sen työn olen valmis tekemään.Mutta nyt aamupalaa ja jalkojen auki rullaamista! :D :D :D

2 kommenttia:

  1. Olipa mukava tavata livenä seuraamani bloggaaja! Huikean hyvin sujui kyllä siulta leikkauksesta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin kiva tutustua Roosa! ♡ Ja toivottavasti nähdään taas pian. :)

      Poista