"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 23. elokuuta 2020

Ihana viikonloppu ja valmennuspakettien päivitys

Rakastan viikonloppuja.❤ Herään yleensä aikaisin (kuuden- seitsemän aikaan) ja saan useamman tunnin keskittyä omiin juttuihini ennen muiden nousua.
Usein käyn heti aamulla koiran kanssa lenkillä äänikirjoja kuunnellen.

 Eilen samaisella aamulenkillä keräsin vispipuuroa varten puolukat. Muiden herätessä olin jo keittänyt puolukkapuuron, siivoillut ja keitellyt omenasosesetta.😅

(kuvassa rouva aikainen kuuden jälkeen heränneenä, aamulenkille menossa)

Pyrin siihen, että vapaapäivinä en tekisi edes oman toiminimeni töitä, vaan keskittyisin perheeseen täysin. Eilinen olikin täysin töistä vapaa päivä. Jatkoimme pienemmän tytön huoneen uudelleen sisustusta ja siivousta, minkä aloitimme perjantaina. Isomman kanssa kävimme kirppiskierroksella ja Jyskissä sisustusostoksilla. Kotona vielä tein ison vaateprojektin: lajittelin vaatteita kierrätykseen ja poistoon sekä tein niistä inventaarion. Illalla olikin ihana nostaa väsyneet jalat ylös ja katsoa tytön kanssa selviytyjiä.❤

Tänään hyvin nukutun yön jälkeen aloitin "työpäivän" jo ennen kahdeksaa. Edessä oli syksyn valmennuspakettien suunnittelu. 
Tarkoitus on jatkossa keskittyä ryhmäohjausten lisäksi enemmän myös yksilövalmennuspuoleen. Viime vuodet ryhmäliikunta on tempaissut mukaansa ja olen keskittynyt siihen puoleen todella vahvasti. Kuitenkin olen koko ajan näiden vuosien aikana kouluttautunut lisää myös yksilövalmennusta ajatellen ja toki tehnyt koko ajan jonkin verran Personal trainingia.

Koronan aikaan moni asiakas otti minuun yhteyttä ja sitä kautta tein hyvällä palautteella yksilövalmennusta ensisijaisesti etänä. Tämän innostamana uudet palvelupaketit syntyivät ja tältä ne näyttävät (kuva alla).

Minulla on käynnistymässä myös ryhmäliikunnan etäkursseja. Näistä on tulossa lisätietoja alkavalla viikolla facebook-ryhmän lisäksi myös tänne.😊

Olen myös tekemässä päivitetyn valmentajaprofiilin,mistä pääsee tutustumaan laajaan valmennuskoulutukseen ja -kokemukseen.

Nyt kutsuu kotityöt ja illalla ryhmäliikunnan ohjaukset (Bodycombat, CXWORX ja FasciaMethod).

Mukavaa sunnuntain jatkoa.❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti