"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 17. tammikuuta 2012

Luomisen tuska ja ihanuus

Tänään on ollut työstä vapaata.
Vai oliko sittenkään?
Kerkesin toki perheen kanssa viettämään laatuaikaa, mutta olen tehnyt paljon suunnittelutyötä.
Hain läjän uutta musiikkia, olen tehnyt pari uutta ohjelmaa ja olen kirjoittanut tiiviskurssille materiaalia. Lisäksi juuri nyt taustalla pyörii opeteltava Korsetti- DVD, jota pitäis vielä kerrata.
Tekemistä riittää, mutta pari riviä tulin rustaamaan siitä huolimatta!:)
Huomenna aamu alkaa tosi aikaisin: kello soi jo ennen kuutta. En kuitenkaan viitsi mennä sänkyyn pyörimään, tekemättömät hommat kuitenkin vaivaisivat. Yhden päivän pärjää vähemmilläkin unilla. Ja kerkeen tarvittaessa nukkumaan päikkärit huomenna töiden välissä.
Kuten laitoin, oon hakenut tänään uutta musiikkia ainakin parikymmentä biisiä. Eilen ostin myös pari cd:tä. Ohjelman tekeminen on ollut tänään helppoa ja vaikeaa. Osa biiseistä koreografioineen muodostuu melkeen itsestään, kun taas jotkut ei vaan luonnistu. Lisäksi yksi tekemätön ohjelma (millä siis ei oo vielä kiire) koitti puskee joka väliin, ideoita siihen tuli vaan koko ajan. No toivottavasti vielä loppuviikostakin kun alan sitä kunnolla rakentamaan. Jokatapauksessa päivän työ tuli kunnialla tehtyä ja lopputulokseen oon tyytyväinen!

Mutta nyt pitää kääntyä takavasemmalle pakkaamaan aamun kamoja valmiiksi. Vuorossa olisi jooga ja 2x n 60+ kuntojumppa. Illalla vielä keskiviikon tripla eli spinbody, piloxing ja core. Mukava päivä varmasti tiedossa!

Tässä alla tuttu biisi ja tulossa minunkin ohjelmistooni tauon jälkeen!

Mutta nyt ÖITÄÄÄÄ!

2 kommenttia:

  1. Lihaskuntotuntien luominen on meikäläiselle aina ihan tuskaa, koska en ole niitä niin paljoa vielä tehnyt. Spinning menee jo heittämällä, samoin crossing. :)

    Musiikkia yritän aina kuunnella eri radiokanavilta, kirjoitan muistiin ja sitten kotosalla ostan jos m,iellyttää. :) Ei ne biisit tule mieleen silloin kun pitäisi. ;)

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Itsellänikin oli alkuun hankalampaa lihaskuntotuntien teko, spinning tosiaan menee jo nopeasti. Nyt on tullut uutuutena vielä Boxingin ja myös toiminnallisten tuntien suunnittelu, joten haastetta on. Onneksi myös kokemusta on jo kertynyt, joten ei enään suunnittelu vie niin pitkään (ennen kyllä Voi taivas, kun luotiin pitkään ja hartaasti, ja moni ei siltikään toiminut käytännössä...).Mä yritän välillä kirjoittaa biisin nimiä listaksi, mut mun listat menee aika usein hukkaan! :P Eli sellaista järjestelmällistä toimintaa.
    Mitäs kaimalle kuuluu? Tsemppiä työkuvioihin. :)

    VastaaPoista