"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 7. tammikuuta 2012

Lauantain laatuaikaa

... Oon viettänyt jo heti aamusta lähtien.
Tänään kävin ohjaamassa 2,5h jumppia ja lisäksi muutamat ohjaukset tein salin puolella. Taas pari uutta ohjelmaa on ajettu sisään ja en nyt (olosuhteisiin) nähden voi kovin pettynyt olla. Muutama "musta-aukko" parissa kohtaa, mutta missään vaiheessa ei menny seisoskeluksi kuiteskaan, vaan jatkettiin koko ajan tekemistä, vaikkakin eri tahtiin kuin koreografiassa(esim 2/2 tehtiin 3/1 jne...). Mut harvoin kellään eka kerta uudella ohjelmalla menee täydellisesti. Seuraava kerta on sitten paljon helpompi. Kaiken kaikkiaan tunnit sujui hyvin ja sain kivaa palautettatkin. Oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa vakkariasiakkaita ja tosi kivan paljon oli porukkaa tunneilla. :)

Aaamulla en ois millään jaksanut nousta, mies minua herätteli joku puoli tuntia! :)
Valvoin nimittäin aamuyöstä limaa oksentavan kuumepotilaan vieressä. ♥ Voi kun tauti pikkuhiljaa menisi ohi. Tänään tyttö on nukkunut kuulemma joka välissä, nytkin tuolla tuhisee. Se on kyllä hyvä merkki, että saa nukuttua. Tyttö saa kunnolla toipua kotona, kun mies jää maanantaina töistä pois häntä hoitamaan. Minulla onkin sitten tiistai vapaa ja miehellä  nyt viikonloppu ja keskiviikko, joten neiti saa olla kotona pitkän pätkän.
Itsellä maanantaina starttaa pari uutta ryhmää: Kolme kuntosalin starttiryhmää ja yksi kuntojumppa. Siinä välissä huominen on myös töitä: pari kuntosaliohjausta ja spinning(1h), Kahvakuula (30min) ja Jooga (1h). Kiva päivä on tulossa huomennakin ja mikä parasta kerkeän nukkumaan pitkään.

Huippua lauantai- iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tuleeko ikinä seurailtua omia sykkeitä kun ryhmiä vedät?
    Itse huomannut että tuollaiset "lihaskunto" ryhmät eivät juurikaan itsellä nosta sykettä, vaikka jalat kunnon treenin saisivatkin.

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Tiedätkö, monta kertaa olen miettinyt, että pitää sykemittari ottaa mukaan tunnille. Muuten se ois helppo napata, mutta patterit on loppu ja niiden ostaminen on hmmm tosi vaikeaa! :) Mielenkiinnosta olis kyllä hyvä seurata ja aion sen kyllä tehdäkkin. Täytyypä heti ensi tilassa hommata niitä pattereita. Postailen sitten tännekkin, kun seuranta on aloitettu!
    PS: Ei mullakaan lihaskuntotunnit nosta sykettä, vaikka tehoista en tinkisikään.

    VastaaPoista