"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivänä





 
Mitä se rakkaus on?


 
lapsi kysyy
lämpimänä sylissä.
Rakkaus on sitä,
että pitää sylissä,
sinä vastaat,
annat sormiesi lipua
hentojen hiusten läpi.
Hento kuin lapsen hius
on rakkaus,
yhtä hauras,
yhtä puhdas ja väkevä.
Mikset sinä sitten ole
koskaan minun sylissäni?
lapsi kysyy vakavana,
eikä suostu hyväksymään,
että yksikään rakkaus olisi
toista suurempi tai pienempi.
Tommy Taberman


Täällä ollaan herätty  äitienpäivään jo hyvissä ajoin. Dieetistä huolimatta tuli herkuteltua tänään: nimittäin  proteiinipannukakulla, minkä nautin pakastemustikoiden ja fitnesstukun kalorittoman pannukakkukastikkeen kera. Nams, nams! Tietenkin tätä ateriaa edelsi myös kaurapuuro lisukkeineen.


Tänään olen viettänyt aikaani tyttöjeni kanssa. Mitäs sitä äitienpäivänä muuta tekisi kuin olisi äiti? Minun tapauksessani kyllä illalla kutsuu myös jumppaohjaukset. Jokatapauksessa tärkeintä äitienpäivässä on olla äiti. Mikään maailmassa ei ikinä ole yhtä tärkeää kuin omat lapset. Nuo aarteista suurimmat, joiden vuoksi tekisimme aivan mitä vaan. Nuo nuppuset, joista olen niiiiin ylpeä.
Äitinä oleminen heille on elämäni tärkein työ. ♥

Isomman tyttären kanssa kävimme tänään metsälenkillä. Aurinko paistoi ja linnut lauloi. Kaikkialla tuoksui ihana kevät. Innostuimme napsimaan vähän kuviakin. Neitistähän kuoriutui oikea kameravelho: aika taidokasta ensikertalaiselta. :) Poseerauksessa sen sijaan saattaisi olla vielä vähän petrattavaa! :D


Oli ihana viettää kahdenkesken laatuaikaa. Nyt kun juniori on niin kovin pieni, ei isomman kanssa kerkeä arjen pyörteissä kahdenkeskistä aikaa niin pajon viettämään. Vieläpä kun itse olen duunissa ja tyttö eskarissa.

 Mutta tästä lenkkeilystä ajattelimme tehdä kuitenkin meidän yhteisen jutun. Seuraavaa kertaa odotellessa. :)


Mutta nyt tämä äiti lähtee liikuttamaan ihmisiä.








Kaikille maailman äideille, etenkin omalleni toivotan hyvää äitienpäivää! Olette sen ansainneet! 






2 kommenttia:

  1. Tyyppikin taitaisi kovasti nauttia metsälenkistä. :) Ajattelinkin josko tiistaina iltapäivällä aviomiehen kotiuduttua päästäisiin vähäksi aikaa metsäilemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan varmasti nauttisi. Ja ennenkaikkea laatuajasta äidin kanssa. <3 Mun tyttönen totesi eilen ensitöikseen eskarin jälkeen kotiuduttuaan, että oli niin ihanaa äidin kanssa kahden. <3 Meidän isin tyttö taitaa kuitenkin olla myös vähän äidinkin nuppu. <3

      Poista