"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 21. helmikuuta 2012

Päivän smoothie ja keventelyä

MOI!
Eilen starttasi uusi työviikko. Viime viikon taudista on jälkimainingit jäljellä eli lima irtoaa. Mutta voimat on palannut takaisin ja olen työkykyinen. :)
Eiliset ohjaukset tuli otettua iisisti, sen verran vielä keuhkoihin sattuu. Jokatapauksessa tuli liikuttua kevyesti n.3h, eli oikein kivasti meni.
Tänään heräsin aikaisin hoitamaan PT- asioita, sekä muita rästitöitä. Nyt on kuulkaas jo ensimmäiset työtkin buukattu kalenteriin ajatellen ensi syksyä! :D
Meillä on ollut tänään perhepäivä, tehtiin muunmuassa yhdessä ruokaa: jumalaisen hyvää kanasalaattia. Jälkiruoaksi tein seuraavanlaisen pirtelön (n.3-4hengelle):

  • 4dl soijajuomaa
  • 1pss smoothie hedelmiä
  • n. 2tl macaa
  • n.2tl chiasiemeniä
  • 1-2dl vadelma- persikkakeittoa
  • loraus makeutusainetta
Ja hyvää tuli, vaikka ei sitä välttämättä ulkoapäin huomannutkaan! :)

Nyt kun olen taas terve, on aika jatkaa operaatiota: polvileikkauksen jälkeisen pakkolevon mukanaan tuomat kilot POIS! Vielä viisi ylimääräistä kiloa on tässä kropassa, mutta pari ylimääräistä sen lisäksi on vara menettää! ;)Tänään on ollut painonhallinnassa varsin hyvä päivä: olen tehnyt oikeita valintoja.
Mulla on joskus vaikeuksia muuttaa tottumuksia pikkuhiljaa ja syödä säännöllisesti ja riittävästi. Liian niukka syöminen taas aiheuttaa se, että nälköisenä mieliteot ovat valtavat ja ruoan laatu kärsii. Tällä kertaa etenen, kuten opetan, eli aion syödä säännöllisesti ja riittävästi sekä edetä maltillisella tahdilla. Enkä missään nimessä meinaa elää vaan salaatilla, vaan näillä liikunnoila tarvin myös hiilareita, toki niitäkin voi valita hyvästä päästä. Elämä on valintoja täynnä ja aionkin tehdä paljon hyviä valintoja tällä tiellä. Sunnuntain blogitekstiini kokosin vinkkejä painonhalliltaan/ - pudotukseen. Tein sen yhtä paljon itselleni kuin teille muillekkin, käyhän tutustumassa, jos et ole vielä lukenut. Ja jos tulee lisää hyviä vinkkejä mieleen, niin laita ihmeessä tulemaan minullekkin! =) Tässä linkkihttp://hannaliikkuu.blogspot.com/2012/02/vinkkeja-helpompaan-painonpudotukseenha.html
Nyt on aika lähteä ohjauspuuhiin: edessä kuntosaliohjaus, 45minuutin RVP ja Bodypump 60min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti