"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 4. helmikuuta 2012

Bodypumpin miksausta ja lauantain meiningit

Tänään on ollut hyvä päivä.
Aamulla herättiin koko perhe hyvissä ajoin. Keitin puuron ja lähdettiin yhdessä liikenteeseen: minä töihin Ladylinelle ja minun rakkaat lähtivät viettämään isä- tytärpäivää Hoploppiin.
Minun ei siis tarvinut ajaa, eli kerkesin matkalla kertaamaan Bodypumpin koreografiat. Vedin tänään miksatun ohjelman, pohjana luonnollisesti nykyinen ohjelma, eli 80.
Uuttavanhaa oli muunmuassa hartiakappaleessa, missä oli versio tästä biisistä:



Thunderstruck sytyttää aina!!! :) Askelkyykyissä mentiin tämän biisin voimin, toki ei Rihannan versiona, mutta kuitenkin.

Mä tykkään näistä vähän rokimmista kappaleista Bodypumpissa. Nykysessä ohjelmassahan on versiot seuraavista kipaleista, niitä en luonnonllisesti miksannu pois! ;)

 

Bodypumpin lisäksi ohjasin tänään Ladynbox- teeman alla Piloxingia ja lisäksi RVP:n ja Hot Venyttelyn. Asiakkaat tykkäsivät kovasti Piloxingista ja meinaan sitä tuolla teematunnilla myöhemminkin vetää. :) 
Tuntien jälkeen käytiin ulkona syömässä ja kaupassa. Kotona katseltiin miehen kanssa autoja netissä. Mahdollisesti ensi viikolla meillä on jo uusi auto: todennäköisesti se on Audi, mutta saattaapi se mersukin olla. 
Ukkokulta lähetettiin yöksi töihin. Me neidin kanssa nautittiin juuri iltapala ja meinataan painua tänään aikaisin nukkumaan.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti