"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 3. helmikuuta 2012

KIIREKIIREKIIRE....

Päivän sana on kiire.

Työviikko on ollut jättikiireinen. Aamulla tuntuu raskaalta herätä, mutta kun pääsee tunteja vetämään, niin muistaa taas miksi (muunmuassa) tätä työtä tekee. Jokatapauksessa tulevaisuuteen meinaan kyllä hoitaa vähän vähemmän töitä ja enemmän vapaa- aikaa. Tämä kiire on kyllä tehnyt minusta tehokkaan: ohjelmat suunnitellaan ja reenataan välillä lennossa esimerkiksi auton ratissa.. Tästä muistutuksena 85 euron pikavoitto, joka tupsahti postista eilen... :/  Kaikki on mennyt kyllä tosi hyvin ja kevättä kohti tahti hidastuu.
Ja ensi viikolla rentoudutaan isomman rakkaan kanssa Prahassa.
Tänään ohjasin aamulla Hot Joogan ja tein muutaman kuntosaliohjauksen.
Illalla oli vuorossa tunnin RVP ja BodyPump. Tunnit sujui älyttömän hyvin, oli aivan mahtavaa vetää tunnit täydelle tuvalle. Molemmat tunnit sai vieläpä positiivista palautetta, ja kyllä se hyvä meininki salissa huokui, että ilman palautettakin olisi tiennyt onnistuneensa ohjelmissa ja motivoinnissa. Mutta kyllä se vaan tuntuu aina yhtä ihanalta saada positiivista palautetta, siihen ei kyllästy koskaan. :) Sen avulla kestää paremmin myös kritiikin, mitä sitäkin luonnollisesti joskus tulee. Ja hyvä niin, sillä se opettaa äärettömän paljon. Kukaan meistä ei ole täydellinen, eikä tarvikaan olla. Muistakaahan antaa rakentavaa palautetta. Jos olette johonkin asiaan tyytyväisiä, niin sanokaa se ääneen. Ette arvaakaan mikä arvo sillä on tekijöilleen. Toisinaan ohjaajat seilaavat sellaisissa epävarmuuden aalloissa, että rohkaisu tulee kyllä tarpeeseen. Tottakai myös korjaavaa palautetta PITÄÄ antaa, mutta pitää muistaa kohtuus siinäkin: ihmisiähän tässä kaikki ollaan, ei mitään supermiehiä, jotka robotin lailla kulkevat täydellisestä suorituksesta seuraavaan.
Illalla tapasin vielä PT- harjoitusasiakkaani. Yhteinen projektimme on nyt käynnistetty, ensi viikolla teemme kuntotestit!
Viikonloppuna olisi vielä töitä
huomenna: Bodypump, boxing, rvp ja hot venyttely
sunnuntaina: Spinning, hot body jooga ja kahvakuula.
Eli ei pahat setit ollenkaan.
Nyt painun pehkuihin pikkuprinsessan viereen.
Palailen viikonloppuna paremmalla ajalla asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti