"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 23. marraskuuta 2012

Vain elämää





Lääkäriä, saikkua, jonotusta, sairastelua...

Niistä on viime päivät tehty. Keskiviikkoiltasella kävin tosiaan lääkärissä. No saikkuahan sieltä napsahti viikon verran ja apteekista hain läjän lääkkeitä matkaeväiksi. Liikuntaa saisi harrastaa kyllä, mutta ei täysipäiväisesti. Eli seuravat päivät levätään ja kuntouttavasti sen jälkeen liikutaan. Toivottavasti tämä sitten olis jo tässä...
Keskiviikkona hoidin illan duunit vielä normaalisti, koska olin menossa suoraan lekurista ohjailemaan.

Torstai aloitettiin siitä mihin keskiviikkona jäätiin: jonoteltiin aamupäivä terveyskeskuksessa pienen ihmeen kanssa.. Eli terveyskeskus on ollut toinen kotini viime päivinä! :(
Eilen illalla sain myötätuntoisen puhelun: työkaverini soitti ja pahoitteli tilannettani. Tietäen mun motivaation ja halun tehdä töitä, oli tosi pahoillaan puolestani. Mietittiin, että olisko tää selkä saanut alkunsa jo polvivammasta: kroppa olis korjaillut ryhtiä ja siitä ehkä muodostunut virheasentoa tmv. Ja ehkä siksi oli alttiimpi revähdykselle. Tuossa voi olla perää: yksi asia johtaa toiseen ja toinen kolmanteen. Jokatapauksessa, oli miten oli: turhauttaa ihan kauheesti.
Kaikki keinot olen kokeillut: alkuviikon lepäsin enemmän, otin palkatonta vapaatakin sunnuntaiksi ja maanantaiksi ja koitin kuntouttaa selkää kuntosalilla ja avaavilla liikkeillä, viime torstaista lähtien kuumahoitoja ja hierontaa.... Olen pyrkinyt tekemään kaiken mahdollisimman tunnollisesti ja oikein, kuitenkin suunta on ollut koko huonompi. Nyt selkä vetää jo jalatkin täysin jumiin. Toivottavasti nää lihaksia rentouttavat lääkkeet ja tulehduslääkekuuri tehoavat. Muuta en halua edes ajatella, hirmu pettynyt olo on tällä hetkellä.  

Mutaa sitten otsikon aiheeseen:
Mies ilahdutti sairastupaa tällä levyllä!
Mä olen ihan fiiliksissä tästä sarjasta. Ja tästä levystä! Mahtavia artisteja ja suuria tunteita! Mikäs sen parempaa! Taidanpa kohta mennä katsomaan boksilta viime perjantaisen Katri Helenan emännöimän jakson.

On tässä muutenkin kivoja asioita tuloillaan. Sunnuntaina olisi joulukadun avajaiset ja tammikuussa ollaan lähdössä reissuun. Siitä tuonnempana oma postaus.
Mutta nyt sairastupa vaikenee hetkeksi ja siirtyy takaisin vaakatasoon!
Mukavaa perjantaita kaikille tämän biisin myötä! :)


1 kommentti:

  1. Voi video! :/
    En tiedä millä alueella selkää kipua on, mutta kannattaa ainakin kokeilla vetohoitoa. Menet vaikka sohvan selkänojalle mahalle, lantio selkänojalle asti ja siitä roikotat jalkoja alas. parhaan tulokseen saa kun joku vielä painaa ristiluusta alas. Ja ristiluun venytyskin voisi auttaa, jos on alaselässä kipua! Netistä voisi löytyä ohejita, tähän hätään en ehdi katsoa. Ja hei apteekeissa myydään sellasia voltaren (?) lappuja jotka lätkästään 10 tunniksi selkään ja siinä tulee joku kemiallinen reaktio ihon ja sen aineen kanssa (ei sisällä lääkeainetta) ja tulee sellanen ihana lämpönen tunne ja voi helpottaa kipua. Ilmeisesti sulla on lihasperäistä, joten samat pitäisi toimia siihen kun muuhunkin selkäkipuun! :)

    VastaaPoista