"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 8. marraskuuta 2012

Voi näitä päiviä...

...jotka pitäis pois pyyhkiä
voi näitä päiviä kun elämäänkin alkaa väsyä....
(luvassa hyvin vähän asiaa sekavan tekstin seassa..)


Nämä Neon 2:n biisin sanat tulvi aamulla jostain kaukaisuudesta mieleeni. Viime aikoina on tullut nukuttua liian vähän, voiton on vienyt asioiden pohtiminen öisin....
Tämä aamu oli aika katastrofaalinen. Oli itkuista tyttöä, syliin kaatuneita kahveja, liikaa kiirettä, unohtuneet kotiavaimet, liikenne täynnä tukoksia.. Oli totaalinen "HERMOT MENEE-"aamu.
Loppuen lopuksi kuitenkin kerkesin töihin, tosin täynnä kiireen aiheuttamaa pahaa virtaa.
Onnekseni tänään kaikissa naisten 60+ kuntojumpissa ja ikämiesten kuntokoulussa oli aiheena jooga/kehonhuolto. Eli pääsin kaikessa rauhassa puhaltelemaan ja rauhoittumaan itsekin.
Vedin periaatteessa ihan perus joogatunnit soveltaen ohjelman kohderyhmille sopiviksi, mutta voima- asanoita oli vähemmän ja venyviä, hatha- joogastakin tunnettuja asanoita enemmän. Lisäksi "joogatyylillä" venyttelimme vähän perinteisempiäkin venytyksiä. Joka tunti rentouduimme lopuksi.
Näiden tuntien jälkeen olin kuin uusi ihminen, etenkin kun lounastauolla kävin vähän terapiashoppailemassa pikkujouluasun ja heräteostoksia. Hollolan seppälässä on loppuunmyynti: alenetuistakin tuotteista sai vielä 50% alennusta. Löysin pari hyvää mekkoa ja kaikkiea muuta kivaa. Yllättävintä oli, että nautin jostain muusta kuin urheiluvaatteiden ostosta.


Ennen Ladylinen iltatunteja sain vielä mukavan yllärin: sain tosi kivan Super- Lady pipon. On kyllä hienoin pipo, mitä mulla on koskaan ollut. :) Nyt ei tarvi minun ihqujen asiakkaiden huolehtia, että lähden hikisenä tunneilta ilman pipoa. ;)

Tää on siis kertakaikkiaan ihana! ♥♥♥

Järvenpään Ladyline tekee yhteistyötä Mewen (www.mewe.fi) kanssa, kannattaa käydä kurkkaamassa täältä, jos tyylikkäät pipot itsesuunnitelluin tekstein kiinnostavat..


Tosiaan ilta oli jo paljon aamuista kivempi. Shoppailu, ihanat asiakkaat, kivat työkaverit sekä jooga auttoivat todellakin.
 Iltatunnit (kahvakuula, spinning, voimatankopumppi ja venyttely) sujuivat kuin tanssi ja illan kruunasi harrastuksiin liittyvä mukava puhelu kaverin kanssa.

Mitäs tästä opimme: vaikka kuinka tuntuu, että kaikki menee päin P:tä ja haluaisi luovuttaa, niin aina kannattaa edes yrittää ottaa itseään niskasta kiinni ja sisuuntua. Paskasta päivästä voi kehkeytyä vaikkapa viikon paras?

Ja kun nyt Neon kakkosella aloitettiin, niin lopetetaan myös. Eri biisillä kyllä, mutta kuitenkin...

Hyvää yötä ja parempaa aamua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti