"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kevään viikko- ohjelmani

Sunnuntaita!


Reipas työviikko on takanapäin. Itseasiassa ei ihan vielä ohi, sillä tuurailen tänään alkuillasta tunnin Bodypumpin, CXWORXin ja puolen tunnin bodycombatin. Tällä viikolla mulla ei ole lepopäivää ollut, mutta kohta on sen sijaan lepoa luvassa riittämiin. Polveni tullaan operoimaan ensi viikon keskiviikkona ja arvioitu sairasloma- aika on kaksi viikkoa. Pakkolepoa varten löytyy tallennettuja elokuvia ja sarjoja. Tietää mitä silloin tekee siis! :) Heti kun pääsen, niin käyn myös varovaisesti tunneilla asiakkaana: pakko päästä testaamaan ensin, ennenkuin hyppää ohjaajan lavalle.

Kevään aikataulua on menty kokonaisuudessaan pari viikkoa ja hyvältä on tuntunut. Mulla piti vähentää ohjaukset viiteen päivään, mutta niin sieltä taas löytyy se kuusi ohjauspäivää! :)
Toisaalta keväälle oli tiedossa parin viikon preikki polvileikkauksen vuoksi ja lisäksi viikkoja keventävät opiston hiihtoloma, pääsiäinen, vappu ja varmaan helatorstaikin. Eli ei näitä kuuden päivän viikkoja koko aikaa ole.  Toisaalta olen tottunut niihin, sillä koko syksy meni kuudella päivällä hyvin pienin muutoksin.

Tänä keväänä mulla on enemmän itse suunniteltuja lattiatunteja kuin syksyllä. Vanhoina jatkan joogatunnin, pilatesryhmien ja piloxing- tuntien suunnittelun/toteutuksen(toki virallisten raamien mukaan piloxing) parissa sekä ladyt 60- ryhmän kanssa, missä vaihdamme teemoja yleensä kuukausittain. Uusina olen nyt suunnitellut Bootcamp 45- ja Peppu- Vatsa 55- tunteja. Sisäpyöräilyn puolelta suunnittelen TEHO 55- ohjelmaa. Syksyllä mulla oli kaksi eri free sisäpyöräilytuntia, eli täällä puolestaan mentiin toiseen suuntaan.

Olen tykännyt uusista tunneistani tosi kovin ja niiden myötä on löytynyt myös uusia asiakkaita omille tunneilleni. Muutos tekee toisinaan hyvää ja kivaa on ollut!

Jos ihmettelet paikkojen välimatkoja, niin mähän asustelen Mäntsälässä ja meiltä on kaikkialle pitkä matka, lähikauppaankin 8km ja Mäntsälän keskustaankin yli 20km. Noihin kaikkiin ohjauspaikkoihin on oikein inhimillinen matka ja tiistaita lukuunottamatta en ajele ristiin rastiin. :)

Viikko- ohjelmani näyttää seuraavanlaiselta:

Maanantai-ilta Fitness24seven Lahti
  • CXWORX 30min
  • Bootcamp 45min
  • TEHO Spinnu 55 (sykeohjattu)
Tiistai aamu Ladyline Järvenpää:
  • RPM 30min
  • Piloxing 55min
  • Ladyt 60, 45min
 Tiistai päivä/ilta Wellamo- opisto Lahti
  • 3x pilates 90min
  • Piloxing 1h
Keskiviikko ilta Kuntokeidas Mäntsälä
  • Bodycombat 1h
  • Jooga 1h 
Torstai- ilta Hyvä Kunto Jokela
  • Bodycombat 1h
  • RPM 50min
Perjantai päivä/ilta Fitness24seven Lahti
  • Peppu- Vatsa 55min
  • Bodycombat 1h
Lauantai aamu Lady Line Järvenpää
  • RPM 30min
  • Bodypump 1h
  • Piloxing 55min
Lauantai päivä Hyvä Kunto Tuusula
  • RPM 50min
  • Perfect body 50min

Huomioitavaa viikko- ohjelmassani on Bodycombatin suuri määrä ja samoin RPM:ää on useampi tunti (toki pari kertaa/vko vain 30min). Näitä toki enemmän voikin vetää ilman rasitusvammariskiä, mikä esim suuressa määrässä bodypumppia voisi olla.
Bodycombatissa voi myös loputtomasti kehittyä ilman, että tuntuu kaikien tuntien muistuttavan toisiaan. Aion myös miksailla ohjelmia kun lupa on, joten kyllästymään tuskin pääsen.
Nyt kun näitä tunteja on siunaantunut, niin ajattelin myös panostaa lajiin osallistumalla Bodycombatin ATM- koulutukseen toukokuussa. ATM- koulutuksissa syvennetään omaa osaamistamme ja tehdään loistavista ohjaajista tähtiä. Tästä koulutuksesta tulee olemaan hyötyä ihan jokaiseen lajiin. Odotan toukokuuta ja koulutusta innolla. :)

Bodypumppia minulla on tällä hetkellä vain yksi tunti viikossa, mutta sitä olen tuuraillut kyllä (esim tällä viikolla torstaina vedin bodypumpin RPM:n sijaan ja tänäänkin vedän) ja motivaatiota tuurauksiin löytyy, koska mulle tuo 1krt/vko on vähän! Mutta katsotaan, miten kevät etenee. On ollut puhetta yhdestä ekstra bodypumpista, mutta katsellaan.
 
Mutta tältä näyttää mun viikko- ohjelma ja jatkuu toivon mukaan pian. Eli toiveissa olisi, että sairasloma on tosiaan vain sen kaksi viikkoa. Leikkauspöydällä se lopullisesti selviää: pitäkää peukut pystyssä ettei mitään uusia löydöksiä kierukan repaleiden lisäksi löydy.

Loppuun laitan vielä treeniselfien eiliseltä. Takana tässä on monta hikistä tuntia. Pahoitteluni myös muuten epäselvästä kuvasta.


Tässäkin kuvassa poseeraa noin 10kg ylipainoinen ihminen, eli pelkkää puntaria ei tosiaan kannata tuijottaa. En ole vielä raskauden jälkeen ihannemitoissani, sillä pömppömaha kengurunpusseineen on jäänyt eikä millään lähde pois. Mutta kymmentä kiloa ei kuitenkaan ole liikaa omasta mielestäni. Meitä on niin kaiken mallisia ja toisille on suotu erilaiset raamit ja enemmän lihasta. Tärkeintä on olla itseensä tyytyväinen. Minä ainakin olen. Yritän tehdä ruokavaliossani joka päivä hyviä valintoja ja tarjota myös jälkikasvulleni hyvät eväät elämään, myös ruokapöydässä. Meillä syödään kaiken kaikkiaan terveellisesti, mutta toisinaan myös herkutellaan. Hyvä tasapaino elämässä ja ruokailuissa on melko bueno vai mitä! :)

Tällä äskeisellä viittasin Punittimimmin kirjoitukseen. Minusta hän on upean näköinen, raamikas nainen. Meitä kaikkia ei voi tosiaan laittaa samaan muottiin (terveisin täälläkin ostetaan yläkropalle isompia vaatteita kuin alakroppaan) ja miksi tarviskaan. Antaa kaikkien kukkien kukkia ja ollaan upeita juuri sellaisina kuin olemme.

Ihanaa sunnuntaita teille jokaiselle! ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana löytää sun blogiin! Et todellakaan ole ylipainoisen näköinen kuvassa vaan sporttisen näköinen! Tsemppiä polven paranteluun! <3

    Natalia/Punttimimmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Natalia! ♡ Kiva kun löysit tänne! :) Monta kertaa oon sun kirjoituksia lukenut ja nyökytellyt mielessäni kun oon niin samaa mieltä monesta asiasta. Voisin ottaa asiakseni myös jättää puumerkkiä enemmän, eli edes joskus. :D

      Poista