"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 4. helmikuuta 2016

Pitkästä aikaa videokuulumisia

Torstai- iltaa! 

Tänään on ollut ihana ilma ja ihana päivä muutenkin. ♥ Aloitin aamuni 45- minuutin hathajoogalla ja sain hetkeksi isomman tytönkin joogaamaan mun kanssa ennen kouluun lähtöä. ♥ Olipas mukavaa yhteispuuhaa!

Tänään on ollut taas hyvä päivä. Toisaalta eikö se ole aika pitkälti asennekysymys? Haluan nauttia jokaisesta päivästäni, sillä elämä on liian lyhyt synkistelyyn ja murjottamiseen. Ja tää ehkä kuulostaa joltain kiiltokuva- ajatukselta. Mutta tällainen mä nyt vain olen ja sen pituinen se! :)

 Minun päiväni on pitänyt sisällään talon lämmitystä (tuli on roihunnut varaavassa leivinuunissa), siivousta, kotitöitä sekä tyttöjen kanssa oleilua sisällä ja ulkona. Kävimme Veeran kanssa reilu tunnin vaunulenkillä, minkä aikana tyttökulta nukkui päiväunensa. Kuvasin lenkiltä pitkästä aikaa myös vlogiaan videoterveiset ja jaan ne nyt myös teille! Tarkoitus on kuvata useamminkin muunmuassa treeniohjelmia. Edelleen saa ja pitää esittää postaustoiveita jos niitä on! Teen esimerkiksi mielelläni toiveiden pohjalta postauksia mistä on kaikille hyötyä kuten niitä treenipostauksia! Kertokaa siis, jos toiveita löytyy! Mutta pidemmittä puheitta: videoterveiset ohessa! :)

2 kommenttia:

  1. En tiä onko muilla samaa vikaa kuin itsellä ja tuon (ja kaikkien vanhojen) videon tilalle tulee vaan joku mainos...sama useammalla koneella ja selaimella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Ilmeisesti vlogian päässä on nyt ongelmia. En oo päässyt kirjautumaan vlogian sivuille pariin päivään, joten siksi ei nyt video toimi. :/ Toivottavasti korjaantuu pian. :)

      Poista