"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 21. syyskuuta 2012

Minuuttipuurolla päivä käyntiin

Perjantai!
Kiireinen viikko lähenee loppuaan. Mulla oli päässyt kaurahiutaleet loppumaan, joten aamu aloitettiin Pirkan Mustikka- Omena- minuuttipuurolla. Jatkoin puuroa raejuustolla ja omenasoseella. Lopputulos oli oikein maistuva.
Nuo pikapuurot ovat teollisemman makuisia ja toki niissä on myös sokeriakin jonkin verran. Mutta vähän jatkamalla saa kyllä aivan hyvän aloituksen päivään. Paljon parempi näin, kuin ettei lainkaan puuroa.

Tämä viikko on tosiaan ollut hektinen. Minun osaltani syyskuun sana on ehdottomasti KIIRE! Sitä olen täälläkin viljellyt ihan kiitettävästi. Kaikki velvollisuudet olen kuitenkin kunnialla hoitanut, ehkä sitä kiireen keskellä tulee paljon taloudellisemmaksi ajan suhteen ja käyttää tehokkaasti vähänkin ajan hyödykseen.
Ja koska en tosiaan treeneihin kerkeä, niin saa sitä työnkin puolesta pelata: eilen nimittäin pelasin vetämäni miestenliikunta- porukan kanssa futsalia. Oli kyllä niin kivaa. Pelattiin rennosti iloisella mielellä, mutta kuitenkin tehokkaasti liikkuen. 
Minä tosiaan pidän työstäni ja syksy on tuonut mukanaan ihan huippuja ryhmiä. Tosin on sitä joutunut myös huomaamaan, että yksi ihminen voi pilata koko hyvän ryhmän hengen. No näiden kanssa on vaan opittava elämään ja tarvittaessa olla itse tiukkana. Eipä siinä sitten.

Jaahas, jättikuppi kahvia on tyhjennetty tässä samalla, joten täytyy alkaa valmistelemaan itseään ja tyttöstä työ- ja hoitopäivää varten.
Tänään on vuorossa tuttu perjantaisetti:

  • Bodycombat 30min
  • Kiertoharjoittelu 30min
  • RVP 1h
  • Boot Camp 1h
  • Spin- kahvakuula 1h

Lisäksi illalla on luvassa vielä yksi tunnin kuntosaliohjaus.

Huomenna onkin sitten ihana lepopäivä (no yksi rento joogatunti..). Rakas kullannuppu pääsee tunniksi lapsiparkkiin ja sen jälkeen saunotaan ja vietetään koko päivä laatuaikaa yhdessä. ♥♥♥
Laitan loppuun kappaleen tulevalta RVP:ltäni. Voi olla, ettet arvaa, mihin sitä käytetään, vai arvaatko??? Sen verran paljastan, että mielestäni tämä on liian ihana kappale käytettäväksi venyttelyyn, eli siihen ei ainakaan...
Tervetuloa testaamaan ensi viikon perjantaista alkaen Torikadulle! ;) 

Mukavaa perjantaita kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti