"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 19. helmikuuta 2013

Kevättä kohti- Detox- kuurille

Aurinko paistaa ja elämä hymyilee!

Suunnitellessani eilen töissä kevään poikkeusaikatauluja, tajusin että jo reilu kuukauden kuluttua on pääsiäinen!!! Ja kun oikeen tarkaan ulos katselee, niin tajuaa että kevättä kohtihan tässä mennään. Ihan mahtavaa kun kevät koittaa ja aurinko voittaa!
Ensi viikolla on jo maaliskuu ja siitä se sitten nopeasti vaihtuu taas kesäksi.

Olen ollut aika väsynyt viime aikoina ja syy löytyy kyllä kalenterista. Onneksi siellä on myös vara keventää tässä kevään mittaan: odotan jo innolla tulevia pitkiä viikonloppuja. :)
Lisäksi väsymykseen vaikuttaa kiireen keskellä unohtunut säännöllinen ruokarytmi ja sen puuttumisen myötä lisääntynyt herkuttelu.
Tänään ostinkin puhdistavan Detox. kuurin: jos tästä saisi vauhtia kuona-aineiden ja nesteiden poistoon. Eikä kyllä haittaisi muutkaan hyvät"sivuvaikutukset" kuten makeanhimon vieminen, unenlaadun paraneminen yms.

Tuoteseloste sivulla verkkoapteekki.fi lupaa seuraavaa:


Väsymys, eloton iho, hidas ruoansulatus jne. ovat merkkejä siitä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Saamme kuona-aineista ja myrkyistä 40 % hengitysilmasta. Loput tulevat mm. alkoholista, tupakasta, ruoasta ja juomista. MethodDraine Detox syväpuhdistaa kehosi. 

MethodDraine Detox puhdistaa kehosi sisältäpäin - luonnollisesti ja tehokkaasti! Sen tehokkuus perustuu huolellisesti valittujen kasvien yhteisvaikutukseen. 

Tehokas kolmoisvaikutus 

1) Neutraloi
MethodDraine Detoxin avulla elimistö identifioi kuona-aineet ja muuttaa ne eliminoitavaan muotoon. 

2) Suojaa
Vihreä tee, voimakas antioksidantti, auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. 

3) Eliminoi
11 kasvia stimuloivat kaikki eliminointijärjestelmät elimistön kuona-aineiden poistamiseksi. 

MethodDraine Detoxin syväpuhdistajat 

Koivu ja mesiangervo
Vaikuttavat kuona-aineiden poistumiseen lisäämällä nesteenpoistovaikutusta. 

Latva-artisokka ja voikukka
Helpottavat ruoansulatusta ja suolen toimintaa. Edistävät myös rasvanpolttoa ja vaikuttavat myönteisesti kolesterolitasoihin. 

Takiainen ja keto-orvokki
Puhdistavat ihoa. 

Fenkoli
Auttaa eliminoimaan suolistokaasuja ja ehkäisee turvotusta. 

Vihreä tee
Sisältää flavonoideja eli vahvoja antioksidantteja, jotka auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. 

Omena, viinirypäle, kuivattu luumu ja tamarindi
Puhdistavat suolta edistämällä sen toimintaa. 

Rakkolevä (ainoastaan luumunmakuisessa Detoxissa) Vahvistaa 10 muun kasvin toimintaa. Merilevä sisältää jodia ja aktivoi kilpirauhasen kautta aineenvaihduntaa koko kehossa. Ei suositella henkilölle, jolla on kilpirauhasen vajaa- tai liikatoimintaa. 

Maut: omena, luumu ja persikka-sitruuna. Omenanmakuinen Detox on joditon. MethodDraine Detox ei sisällä säilöntäaineita, makeutusaineita tai lisättyä sokeria. 

Käyttöohje
Sekoita 12 ml liuosta 1,5 litraan vettä ja juo pitkin päivää. 20 päivän puhdistava kuuri (250 ml). 

Juo lisäksi n. 1,5 litraa vähämineraalista vettä, yrttiteetä, kasvislientä tai vihreää teetä ja syö kevyesti. Kuurin aikana kannattaa välttää kuonaantumista lisääviä aineita; tupakkaa, kahvia, mustaa teetä, sokeria ja alkoholia, sekä maitotuotteita, lihaa ja kovia rasvoja. Käytä juoksevia kasvirasvoja ja syö paljon kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä kalaa. Puhdistumista voit tukea myös hyvällä antioksidanttivalmisteella, saunomisella ja liikunnalla. 

MethodDraine Detoxin ainesosat: väkevöity luumumehu, vesi, tamarindisose 3,15 %, yrttiuutteita 3,74 %, vihreä tee (Camelia sinensis) 0,79 %, latva-artisokka (Cynara scolymus) 0,66 %, koivu (Betula alba) 0,66 %, mesiangervo (Spiraea ulmaria) 0,33 %, voikukka (Taraxacum officinale) 0,33 %, fenkoli (Foeniculum vulgare) 0,33 %, rakkolevä (Fucus vesiculosus) 0,33 %, takiainen (Arctium lappa) 0,16 %, keto-orvokki (Viola tricolor) 0,16 %, maltodekstriini . 

Valmisteeseen ei ole lisätty sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Gluteeniton. 

Huomioitavaa: 
Valmisteen rakkoleväuute sisältää jodia. Luumunmakuista MethodDraine Detox -tuotetta ei siksi suositella henkilöille, jotka ovat yliherkkiä jodille tai joilla on kilpirauhasen sairaus. Omenanmakuinen MethodDraine Detox on joditon vaihtoehto, joka sopii kyseisille henkilöille. 

Mesiangervo ja keto-orvokki sisältävät luonnon salisylaatteja. 

Ei lasten ulottuville. 

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. 

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. 
Aloitan 20- päivän kuurin tänään ja kerron teille miten sujuu!
Nyt töiden pariin taas vaihteeksi, joten heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti