"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 19. marraskuuta 2011

Treenikirjallisuutta ja ensilunta

Se olisi sitten viikonloppu täällä taas. 
Aamulla heräsin tukkoisena, mutta päivän mittaa olo on parantunut. Ikkunasta katsoessa odotti yllätys: ensi lumi oli satanut. Se on ihan sama mihin aikaan syksystä tai talvesta se tulee, silti se yllättää aina. No tällä hetkellä siitä ei ole enään mitään jäljellä, purot solisee kuin keväällä konsanaan.

Mies ja lapsonen menivät hetkeksi ulkopuuhiin ja minä tein sillä välin inventaarion liikunta-aiheisista kirjoistani sekä dvd:stä. Olen hamstrannut paljon edellämainittuja apuvälineeksi työhön, kotrijumppaan kaveriksi tai ihan vaan tiedonjanooni. Ohessa pari kuvaa, ihan kiitettävästi noita on jo kertynyt, vai mitä? :) Iso nippu on myös erilaisa kansioita pullollaan mielenkiintoisia koulutusmateriaaleja ja järjetön määrä liikuntalehtiä.

Olen käyttänyt hyödykseni tarjouksia ja hankkinut pikkuhiljaa, aina tarpeen mukaan lisää. Osan teoksista olen saanut erilaisten koulutusten materiaalina. DVD:n joukossa on myös Les Mills Body Combat ja Body Pump- materiaaleja, joita ei voi hankkia kuin noiden lajien ohjaajakoulutukset käyneet. Ne on siis niitä ohjelmia, mitä vedetään kyseisillä ryhmäliikuntatunneilla. Les millsin seuraavat jatkokoulutukset alkavat viikon kuluttua, joten pian on luvassa uudet ohjelmat! Jännityksellä odotan, millaisia mahtavat olla tällä kertaa! :)

Ajatuksena on tehdä pari kolme dvd- tai kirja- arvostelua kuukaudessa. Jos vaikka ensi viikolla aloittaisin! :)









Tähän lauantaihin kuuluu osaltani ainakin kuntosaliharjoittelua, saatanpa illalla tehdä myös joogaharjoituksen.

Tänään teen seuraavanlaisen setin:
Selkä, takareidet, hauis ja (vinot) vatsat
1.Maastaveto suorin jaloin 3x10-12
2. Ylätaljaveto eteen 3x10-12
3. Polven koukistus laitteessa 3x10-12
4. Kulmasoutu tangolla 3x10-12 (viimeinen sarja vastaotteella)
5. Vartalon kierto laitteessa 2x2x10-12
6. Hauiskääntö käsipainoilla 2x10-12
7. Sivutaivutus käsipainolla 2x2x10-12
Alkuun ja loppuun soutulaite tmv..

Eilinen kahvakuulaharjoittelu TUNTUU tänään! Onneksi venyttelin vielä illalla melkein puoli tuntia, muuten voisi olla aika jumi päällä! Eilisessä treenissä hartiat oli koetuksella, joten tänään en varsianisesti niitä rasita. Tosin hartian takaosat avustavat muutamassa liikkeessä, mutta en kuitenkaan enempää niitä aio kiusata!
Nyt kutsuu kotihommat: nälkäinen perhe kaipaa ruokaa!


- Ikiliikkuja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti